Hyppää sisältöön

Artikkeli

5 hyvää syytä osallistua European Masters Games 2023 -tapahtumaan

27.02.2023

1. KAIKKI OVAT TERVETULLEITA EUROOPAN MASTERS-KISOIHIN

Et löydä mitään muuta niin monipuolista tapahtumaa kuin European Masters Games. Tapahtumamme tarjoavat rajoittamattoman monimuotoisuuden iän, kansallisuuksien, tasojen, urheilullisuuden ja erilaiset kyvyt huomioiden. Tapahtuma antaa sinulle mahdollisuuden ylittää itsesi ja onnistumisen kokemuksia lähtötasosta riippumatta. 

2. TAPAHTUMA TARJOAA PARHAAN YHDISTELMÄN URHEILUA, HYVINVOINTIA, HAUSKANPITOA JA MATKUSTAMISTA

Me kaikki tiedämme, että terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä hyvän fyysisen ja henkisen terveyden ylläpitämiseksi. Joten, mikä on hauskempaa kuin asettaa itsellesi urheilullisia tavoitteita ja uppoutua Masters-urheiluyhteisöön inspiroitumaan muiden  samankaltaisten rinnalla – ympärilläsi on samalla lailla ajattelevia ihmisiä, aivan kuten sinä!

Tampereella voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Järviluonto ja urbaani kaupunkielämä antavat sinulle vaihtelua nauttia ainutlaatuisesta elämäntyylistä ja kulttuurista Suomessa. Luonto on aina lähellä ja helposti saavutettavissa – voit nauttia puhtaasta ilmasta luonnon läheisyydessä, mutta myös vilkkaasta kaupunkielämästä.  

3. EUROPEAN MASTERS GAMES ON EUROOPAN SUURIN MONIURHEILUTAPAHTUMA

Poikkeuksellinen  tapahtumamme houkuttelee tuhansia amatööri- ja ammattiurheilijoita, jotka tulevat testaamaan tasoaan mieluisan lajin tai lajien parissa. Kisakaupungissa on taukoamaton juhlatunnelma koko 14 päivän ajan ympäri Tamperetta. 

EMG2023 tarjoaa unohtumattomia elämyksiä avajaisseremoniasta päätösjuhlaan kirkkaimpien taiteilijoiden ja artistien seurassa, lisäohjelmia puistojumppailusta suppailuun ja elämyksellisiä lisäretkiä esimerkiksi taianomaiseen Lappiin – äläkä unohda saunaelämyksiä kauniiden järvien läheisyydessä. EMG2023 on enemmän kuin urheilua! 

4. KOET YHTEISÖLLISEN TOVERUUDEN JA AINUTLAATUISEN, MAAGISEN ILMAPIIRIN, JOTA ON VAIKEA LÖYTÄÄ MISTÄÄN MUUALTA

Kysy keneltä tahansa edelliseltä osallistujalta… European Masters Games -kisoissa oleminen on ainutlaatuinen kokemus, joka tuo sinulle tunteen, joka on aivan sanoinkuvaamaton. Käsite tuhansien urheilun ystävien tuomisesta yhteen eri taustoista, ikäryhmistä ja tasoilta on jotain, joka täyttää sydämesi ilolla ja jättää sinulle monia muistoja ja vielä enemmän uusia ystäviä tapahtuman päätyttyä – olet jo valmiina odottamaan seuraavaa!

5. TAMPERE ON YKSI POHJOIS-EUROOPAN PARHAITEN VARJELLUISTA SALAISUUKSISTA

Kahden kaupungin omaleimaisen avaran tunnelman antavan järven ympäröimä Tampere on eloisa seutupääkaupunki, jossa on aktiivista kulttuurielämää ja monipuolinen tapahtumamaailma. Suomalaisten mittapuiden mukaan suurkaupunkina Tampere onnistuu silti tuntumaan pieneltä kaupungilta. Kompaktissa keskustassa kaikki on kätevän kävelymatkan päässä. Tampere on Pohjoismaiden kuudenneksi suurimman kaupunkialueen keskuskaupunki Tukholman, Kööpenhaminan, Helsingin, Oslon ja Göteborgin jälkeen. Se on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja yksi maan nopeimmin kehittyvistä alueista. Tällä hetkellä Tampereella on noin 245 000 asukasta ja Tampereen seudulla puoli miljoonaa asukasta. 

EMG2023:ssa kaikki tapahtumapaikat ovat 15 minuutin ajomatkan päässä toisistaan.  Tampereen joukkoliikenne on myös monipuolinen, ja sillä on helppo ja nopea tapa liikkua paikasta toiseen. Joukkoliikenne sisältyy osallistumismaksuun maksutta koko tapahtuman ajaksi Tampereen seudulla.

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE