Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk
Ahlmanin kartano: 1 hengen huone95€/ vrk
Ahlmanin kartano: 2 hengen huone110€/ vrk
Ahlmanin kartano: 3 hengen huone135€/ vrk
Ahlmanin asuntola Annala: 1 hengen huone95€/ vrk
Ahlmanin asuntola Annala: 2 hengen huone110€/ vrk
Ahlmanin asuntola Väinölä90€/vrk

Ahlmanin Kartano

Hallilantie 24, 33820 Tampere

Nauti luonnonrauhasta tovi pidempään ja jää yöksi. Meillä on majoitustiloja niin yhden yön vieraille kuin pidempään majoittuville. Meillä voit majoittua viehättävässä, historiallisessa Kartanossa.

Kartanon huoneet vievät asukkaansa aikamatkalle. Tunnelmallisissa huoneissa voi käpertyä peiton alle kummitustarinoiden saattelemana tai istua ikkunan äärellä ihailemassa yli satavuotiaita omenapuita.

Ahlmanin Kartano ei ole aina ollut kartano. Alun alkaen rakennuksessa toimi aikanaan maamieskoulun ruokala sekä majoitus- ja opetustiloja. Kun upeat puitteet majoitukselle antava talo myöhemmin tuli nimetä uudelleen, oli Kartano selkeä valinta rakennuksen hulppeasta ulkonäöstä johtuen.

Kartanon huoneissa ei ole omaa suihkua tai wc:tä, vaan ne sijaitsevat käytävällä yhteiskäytössä.

Varausohjeet

Tässä varausehdot majoitusta koskien: tästä.

Majoitusvaraukset/tiedustelut voi tehdä osoitteeseen opiskelijapalvelut@ahlman.fi .
Huoneiden maksu tapahtuu paikan päällä saapumisen yhteydessä.

Sinulla on oikeus peruuttaa varaus kustannuksitta ja saada varausmaksu takaisin, jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus, kuolema tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma. Läheisenä pidetään avio- tai avopuolisoa, lasta, vanhempaa, appivanhempaa, sisarusta, isovanhempaa tai matkakumppania, jonka kanssa majoitus on sovittu samaan huoneeseen. Peruutuksen syyn osoittamiseksi tarvitset luotettavan asiakirjan kuten esimerkiksi lääkärintodistuksen. Ahlmanin Kartanolla on kuitenkin oikeus vähentää palautettavasta määrästä toimistokulut (100 €).

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE