Hyppää sisältöön

Artikkeli

Aikainen lintu madon nappaa – varaa majoituksesi ajoissa!

08.03.2022

Tampereella majoitut juuri sinun tarpeidesi ja toiveiden mukaisesti. Monipuoliset majoitusvaihtoehdot tarjoavat elämyksiä kaupungin sykkeessä, mutta myös rauhaisampia järvimaisemia kaupungin kupeessa tai kauempana keskustan vilinästä. Kattava Tampereen kaupungin hotellitarjonta, kantakaupungin kupeessa sijaitsevat karavaanialueet ja mökkikylät tai yksityisen sektorin kautta varattavat huoneistot takaavat jokaiselle tapahtumavieraalle mukavuudet itselleen sopivaan majoittumiseen.

On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että Tampere on erittäin suosittu lomakohde kesäaikaan ja tästä syystä myös muita kesäturisteja on takuulla vierailemassa tapahtuman aikaan kaupungissa. Tästä syystä majoituskapasiteetti on rajallinen, joten pidäthän siis huolen, että varaat majoituksesi ajoissa.

Hyödyntämällä hotellikohtaista EMG-varauskoodia tai annettua varausohjetta, saat majoituksen huokeampaan hintaan. Varauskoodin ja ohjeet löydät jokaisen hotelliesittelyn yhteydestä. 

Tarjoamme joustavia varausmahdollisuuksia majoittumiseen, joten voit huoletta varata majoituksen ja joustavasti peruuttaa tai muokata varaustasi mikäli matkasuunnitelmasi muuttuvat ennen H-hetkeä.

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE