Hyppää sisältöön

Tiedote

airBaltic on European Masters Games  2023 -tapahtuman virallinen lentoyhtiö

02.12.2022

Tapahtumien superkesä 2023 Tampereella on otettu airBalticilla ilolla vastaan. airBaltic vahvistaa reittejään entistä enemmän kesän aikana Tampereen tukikohtaansa ja lennättää turvallisesti osallistujia ympäri maailman EMG2023-tapahtumaan.  

airBaltic avasi vuoden 2022 alussa tukikohdan Tampere-Pirkkalan lentoasemalle ja on näin ollen vahvistanut Tampereen globaalia saavutettavuutta monipuolisilla lentoyhteyksillä. Helpot ja edulliset lentoyhteydet palvelevat loistavasti Tampereelle European Masters Games -tapahtumaan tulevia lähes 10 000 osallistujaa. 

”Toukokuun alussa 2022 airBaltic avasi onnistuneesti ensimmäisen Baltian ulkopuolisen tukikohtansa Tampereella, ja nyt se yhdistää kaupungin yhteensä 8 suoraan kohteeseen. Tukikohta tarjoaa matkustajillemme uusia, käteviä matkustusmahdollisuuksia Tampereelta ja seudulta – yli 70 kohteen lisäksi Euroopassa ja sen ulkopuolella airBalticin tukikohdan kautta Riiassa, Latviassa. Olemme tyytyväisiä Tampereen suorien reittien positiiviseen palautteeseen ja matkustajakysyntään”, sanoo Jan Nyholm, Suomen, Ruotsin ja Norjan myyntijohtaja airBalticilta.

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE