Hyppää sisältöön

Artikkeli

Beach Volley tarjoaa uniikit lajiolosuhteet Pyynikin hiekkarannalla

14.09.2022

Beach Volley Tampere (BVT) on vuonna 2004 perustettu beach volleyball erikoisseura lajin harrastajien tarpeisiin. Tampereella ei vielä tuolloin ollut seuraa, joka keskittyisi beach volleyballin pelaamiseen, joten joukko innokkaita harrastajia perustivat seuran. Tämä seura on järjestänyt aktiivista toimintaa kesästä 2005 lähtien ja siitä asti Pyynikin hiekkarannan peliolosuhteita on parannettu vuosi vuodelta. Tänä päivänä olosuhteet lajin harrastamiseen ovat erinomaiset!

Suomen tämän hetken ykköspelaajiin kuuluva Santeri Sirén on ottanut ensi kosketuksensa biitsiin Pyynikin hiekkarannalla. Santeri pelasi nuorena innokkaasti Pyynikillä naisten viikkokisoissa, kunnes hänestä tuli liian hyvä, ja naiset hienovaraisesti vinkkasivat, että mitäs jos Santeri menisit miesten viikkokisoihin. Miesten viikkokisoissa Santeri kehittyi nopeasti ja varsin nuorena hän päätti keskittyä ammattimaisesti beach volleyballin pelaamiseen ja Tampereelta matka jatkui kohti kansainvälistä peliuraa.

Vuoden 2023 EMG kisat tarjoillaan beach volleyballin osalta mahtavissa Pyynikin hiekaarannan maisemissa. Rannalle pystytetään 14 kenttää ja koko beach volleyball tapahtuma voidaan järjestää samassa paikassa ilman, että tapahtumaa tarvitsee hajauttaa useampaan eri paikkaan. Hiekka on ihanan pehmeää, Pyhäjärvi aivan vieressä ja rannan kahvilapalvelut takaavat virvokkeet ja syötävät niin yleisölle kuin pelaajillekin koko päivän ajaksi.

Beach Volley Tampere toivottaa kaikki pelaajat tervetulleeksi Tampereelle pelaamaan ikimuistoista beach volleyball turnausta! Seurana teemme kaikkemme, että pelaajilla on hienot olosuhteet nauttia upeasta lajista, upeassa luonnon läheisessä pelipaikassa. Nähdään Pyynikillä heinäkuussa 2023!

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE