Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk
1hh/vrk109€
2hh/vrk124€

Courtyard Tampere City

Courtyard Tampere City

Courtyard by Marriott Tampere City avautui tammikuussa 2020 Tampere-talon välittömään läheisyyteen. Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi kaikki Tampereen tärkeimmät ydinkeskustan kohteet ovat kävelyetäisyydellä. Hotellista on suora yhteys Tampere-taloon ja yhdyskäytävää pitkin pääsee kätevästi Tampere-talon tapahtumiin.

Hotellissa on 11 kerrosta, 229 huonetta, ravintola, baari, kuntosali ja 24/7 auki oleva pieni kioski. Huoneissa on perusmukavuuksien lisäksi TV Chromecast-palvelulla, ilmaiset wifi-yhteydet, ilmastointi, tallelokero, jääkaappi, kahvin- ja teenkeittovälineet, työpöytä, silitysvälineet ja hiustenkuivain.

Varausohjeet

Varaa huone Courtyard Tampere City hotellista erityishintaan!

Huonehinnat sisältäen aamiaisen.
Jokaisen tulee tehdä varaus itse linkin kautta. Varausvaiheessa kysytään maksukortin tietoja vahvistusta varten. On hyvä huomioida, ettei maksua veloiteta vielä varausvaiheessa.Varaus tulee maksaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Mikäli haluat laskuttaa majoituksesi, olethan yhteydessä myyntipalveluumme viimeistään viikkoa ennen saapumistasi: sales@courtyardtamperecity.com. Sovimme laskutuksista tapauskohtaisesti.

Huoneen voi perua veloituksetta 24 tuntia. Peruutuksen/muutokset voi tehdä kätevästi oman varausvahvistuksen kautta tai olemalla yhteydessä myyntipalveluumme: sales@courtyardtamperecity.com,
Tarjous on voimassa 19.5.2023 asti.

Liity Marriott-hotelliketjun kanta-asiakasohjelmaan, Marriott Bonvoyihin. Saat heti ensimmäisestä yöpymisestäsi pisteitä ja pääset käsiksi myös muihin upeisiin etuuksiin! Liittyminen on ilmaista.

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE