Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk
1hh25€

Dream Hostel & Hotel

Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere

Perheomisteinen desing-hostelli ihanteellisella sijainnilla keskellä Tamperetta. Majoitusvaihtoehtoja laidasta laitaan!

Hinta alkaen 25€

Tervetuloa majoittumaan ihan aitiopaikalle Tampereen sykkeeseen, matkaa mm. Ratinaan,linja-auto- ja juna-asemalle kaikkiin alle kilometri! Dream Hostel & Hotel on kansainvälisesti palkittu desing-hostelli, meiltä löytyy jokaiseen matkailijan tarpeeseen sopiva majoitus. Meiltä löytyy yöpymisvaihtoehtoja niin yksityisistä saunallisista asunnoista yksityisiin hotellihuoneisiin, sekä hostellin isompiin huoneisiin, joista löytyy petipaikkoja esim. yksittäiselle matkaajalle. Pienenä perheyrityksenä olemme joustavia ja sydämellinen henkilökuntamme saa aina kiitosta. Hotellin ja hostellin vieraat pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevaa, täysin varustelua keittiötä. Tiloissamme myös maksutta käytössä nopea langaton wi-fi yhteys. Tarjoilemme joka päivä aamiaisen (varattavissa erikseen).

Varausohjeet

Varaa majoitus sivuiltamme www.dreamhostel.fi ja lisää ”add promotional code”- kohtaan EMG2023. Näin saat käyttöösi edullisimman tarjoushinnan (10% alennus standard-hintaisesta majoituksesta). Koodi käytettävissä varauksille ajalle 26.6.-9.7.2023. Vaihtoehtoisesti varauksen voi tehdä myös soittamalla tai laittamalla sähköpostia. Varausta tehdessäsi mainitse koodi EMG2023.

Maksuton muutos- ja peruutusoikeus klo 14 mennessä majoitusta edeltävään päivään saakka.

Kotisivuiltamme on valittavissa myös edullinen non-refundable hinta. Tämä maksetaan heti varausta tehdessä eikä sisällä muutos- tai peruutusoikeutta.

Dream Hostel & Hotel
+358 45 2360 517
info@dreamhostel.fi

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE