Hyppää sisältöön

Artikkeli

EMG valloittaa Tampereen kesällä 2023

08.03.2022

Tervetuloa suomalaisten suosikkikaupunkiin! Me haluamme sinut Tampereelle.

Kesällä 2023 saamme nauttia Tampereen isännöimästä urheilujuhlasta, kun viides European Master Games -tapahtuma valloittaa Suomen. Kilpailuohjelma sisältää noin 30 kesälajia parhaimpaan kesäaikaan 26.-9.7.2023. 

Master Games tarjoaa aikuisurheilijoille mahdollisuuden kilpailla suosikkilajeissaan sekä mahdollisuuden tutustua tapahtumassa samanhenkisiin lajitovereihin, unohtamatta  häkellyttäviä tapahtumakaupunkeja ympäri Euroopan. Tapahtuma on todellinen urheilufestivaali, joka korostaa ystävyyttä, intohimoa ja inspiroi kehittymään hyvinvointia edistävässä urheilyhteisössä. 

Viritä tavoitteesi kesälle 2023

Tulevaan tapahtumaan on vielä reilu vuosi aikaa, mutta me kovasti jo rakennamme elämyksellistä urheilutapahtumaa ja haluamme pitää sinut ajantasalla kaikesta mahdollisesta EMG2023 -tapahtumaan liittyen.

Tapahtuman viralliset nettisivut ovat nyt auenneet mukaan lukien sosiaalisen median kanavat. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kattavasti informaatiota ja ajantasaista tietoa tapahtumasta ja sen edistymisestä – pidäthän siis sivuston ja kanavat aktiivisessa seurannassa!

”Osoita kiinnostuksesi” -kampanja käynnistyy

Tapahtumaan voi osallistua harrasteurheilijat tai -joukkueet, tavoitteellisemmat lajiharrastajat aloittelijasta ammattilaiseen. Täyttämällä alla olevan lomakkeen, ilmoitat meille alustavasti kiinnostuksesi osallistua aikuisurheilutapahtumaan lempilajiesi pariin. Saat myös jatkossa kuulla tapahtuman käänteistä ja tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa. Huomioithan, että tapahtuman virallinen ilmoittautuminen avautuu syyskuussa 2022.

Reenattu roppa ei rapise!

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE