Hyppää sisältöön

Artikkeli

#EMG2023 Seremoniat ja Kisatori

20.06.2023

Kaksi viikkoa kestävä urheilufestivaali valtaa Tampereen katukuvan heti juhannuksen jälkeen. Tapahtuma on paljon muutakin kuin vain urheilua. Yhdessäolo, hyvinvoinnin edistäminen, yhteiset gaalaillat ja muu oheisohjelma lajitapahtumien ohella takaa urheilijoille uniikkeja elämyksiä Tampereella ja muualla Suomessa. 

Avajaisseremonia 27.6.2023

Avajaisseremonia avaa European Masters Games tapahtuman 27.6.2023. Näyttävä avajaisseremonia alkaa keskustorilta, mistä yhdessä urheilijoiden ja tapahtumaan osallistuvien kanssa marssitaan näyttävänä kulkueena kohti Ratinan stadionia. Stadionilla EMG2023 avataan juhlallisesti yhdessä IMGA:n presidentin, seiväshypyn maailmanennätysmiehen Sergei Bubkan seurassa sekä kisaisäntämme Kaj Kunnaksen johdolla. Lavalle nousevat myös lauluyhtye Rajaton, Lunddance tanssiryhmä sekä Akron taika akrobatiavoimisteluryhmä. Hyvää fiilistä nostattaa musiikillaan DJ Juissi.

Avajaiset järjestetään tiistaina 27.6 klo 18:30 keskustorilta yhteiskulkueella kohti Ratinan Stadionia, jossa avajaisjuhla käynnistyy klo 19:00.  

  • Aika: Tiistaina 27.kesäkuuta.
  • Paikka: Keskustori 18.30.
  • Paikka: Ratinan Stadion (Ratinan Rantatie 1) 19.00.
  • Kesto: noin puolitoista tuntia.

Ilta on täynnä karnevaalitunnelmaa, livemusiikkia ja häikäiseviä esityksiä! Tapahtumaan on vapaapääsy.

Kisatori toimii kisojen virallisena olohuone

Kisojen olohuoneeksi muodostuu Keskustorin Kesäkeidas, jossa Kesäkeitaan rinnalle järjestetään EMG2023 virallinen kisatori, jossa niin tamperelaiset kuin kisavieraat voivat nauttia kesästä ja yhdessäolosta.

Kisatori on kohtaamispaikka, jossa pääsee tutustumaan kisojen tunnelmaan erilaisten aktiviteettien, yhteistyökumppaneiden ja ohjelman parissa. Terassilla rentoudutaan ja nautitaan virvokkeita sekä pientä purtavaa. Tapahtuma-alue on ikärajaton, pääsymaksuton ja savuton. Kisatori yhdistää tapahtuman osallistujat, kaupungin asukkaat ja muut turistit.

Sijainti Tampereen Keskustorilla.

Kisatori on avoinna 27.6 – 8.7.2023 päivittäin klo 16 – 22 (säävaraus).

Kisatorilla toimii mm. EMG infopiste, Highpeak EMG2023 tuotemyynti ja mitalinkaivertaja.
(tulevat kisajärjestäjät, Kameraseuran piste).

Kisat huipentuu päättäjäisiin 8.7.2023

European Masters Games 2023 tapahtuman virallisia päättäjäiset vietetään lauantaina 8.7. Luvassa on seuraavan European Masters Games tapahtuman järjestäjä Lake Comon esittely, Pasi ja Maria Laurén argentiinalaisen tangon esitys sekä LundDance tanssiesitys. Tule mukaan kanssamme päättämään European Masters Games Tampere tapahtuma! 

  • Tapahtuma alkaa klo 18.00. Kesto noin 45 minuuttia.
  • Tapahtumapaikkana toimii Keskustorin vieressä sijaitseva Laikunlava (Puutarhakatu 1, 33100 Tampere).
  • Vapaa pääsy
Pasi Y Maria Laurén

Kaikki 29 eri lajikilpailua nähdään 14 suorituspaikalla ympäri Tamperetta, katso tarkempi kisa-aikataulu nettisivuiltamme. Yleisöllä on vapaa pääsy kaikkiin kilpailutapahtumiin. 

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE