Hyppää sisältöön

Tietoa EMG2023

Vuonna 2023 saamme nauttia Tampereen isännöimästä urheilujuhlasta, kun viides European Masters Games -tapahtuma valloittaa Suomen ensimmäistä kertaa. Kilpailuohjelma sisältää noin 30 kesälajia, joidenka masters-mestaruuksista kilpaillaan aikavälillä 26.6.-9.7.2023.  

European Masters Games tarjoaa aikuisurheilijoille mahdollisuuden kilpailla suosikkilajeissaan sekä mahdollisuuden tutustua tapahtumassa samanhenkisiin lajitovereihin, unohtamatta  häkellyttäviä tapahtumakaupunkeja ympäri Euroopan. Tapahtuma on todellinen urheilufestivaali, joka korostaa ystävyyttä, intohimoa ja inspiroi kehittymään hyvinvointia edistävässä urheilyhteisössä. 

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 Ruotsin Malmössä. Vuosien saatossa tapahtuman suosio on kasvanut tasaisesti terveellisten elämäntapojen ja viikottaisen monipuolisen liikunnan harrastamisen lisääntyessä aikuisten keskuudessa.

Tampereesta tulee jälleen kansainvälisen huippu-urheilun näyttämö. Tampereelle odotetaan 7500 master-ikäistä urheilijaa ympäri maailmaa tukijoukkoineen. Kaupunki tarjoaa ainutlaatuiset lajiolosuhteet vahvalla seurayhteistyöllä. Tarjolla on myös täyslaidallinen uniikkeja elämyksiä Näsijärven­ ja Pyhä­järven välisellä kannaksella kauniissa harju- ja järvimaisemissa, ainutlaatuisia saunaelämyksiä unohtamatta!

Masters-tapahtumat

IMGA (The International Masters Games Association) tarjoaa hauskoja mutta tavoitteellisia kansainvälisiä urheilutapahtumia ikonisissa urheilukohteissa maailmanlaajuisesti aikuisille urheilijoille. Masters-tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden tutustua uusiin kulttuureihin, kilpailla lempiurheililajiesi parissa ja olla yhteydessä samanhenkisten intohimoisten urheiluystävien kanssa.

Olipa tasosi mikä tahansa tai kilpakumppanisi ketä tahansa, löydät masters-tapahtumista kannustavan, eloisan ja positiivisen ympäristön, joka tukee sinua kohti tavoitteitasi ja juhlistaa koko yhteisön voimin urheilusaavutuksiasi. World Masters Games, Winter World Masters Games, European Masters Games, Pan-American Masters Games ja Asia-Pacific Masters Games, tarjoaa sinulle erinomaisesti järjestettyjä urheilukilpailuja ja jännittävää viihdeohjelmaa ympäri maailman.

Mikä on IMGA?

Kaikki European Masters Games -tapahtumat järjestetään kansainvälisen Masters Games -yhdistyksen (IMGA) tuella. Yhdistys on Kansainvälisen olympiakomitean tunnustaman voittoa tavoittelemattoman Masters-urheilun maailmanlaajuinen hallintoelin.

Heidän tehtävänsä on edistää olympiaperuskirjan ”urheilu kaikille” -filosofiaa. IMGA työskentelee yhdessä eri isäntäkaupunkien kanssa järjestääkseen parhaimpia kansainvälisiä multiurheilufestivaaleja, jotta aikuiset – iästä, sukupuolesta, rodusta, uskonnosta tai asemasta riippumatta – kokevat upeita tapahtumakaupunkeja, kilpailevat tavoitteellisesti mutta pilke silmäkulmassa muiden Masters-urheilijoiden kanssa ja kokevat monipäiväisen urheilutapahtuman lempilajiensa parissa.

Jos haluat tietää lisää IMGA:sta tai tapahtumista, vieraile heidän verkkosivuillaan, liity Masters-yhteisöön Instagramissa ja Facebookissa tai lähetä sähköpostia saadaksesi lisätietoja.

Reenattu roppa ei rapise!

 

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE