Hyppää sisältöön

Vapaaehtoisten haku

Tervetuloa European Masters Games 2023 vapaaehtoishakuun.

Vuonna 2023 saamme nauttia Tampereen isännöimästä urheilujuhlasta, kun viides European Masters Games -tapahtuma valloittaa Suomen ensimmäistä kertaa. Kilpailuohjelma sisältää noin 30 kesälajia, joidenka masters-mestaruuksista kilpaillaan aikavälillä 26.6.-9.7.2023. Tapahtuma on todellinen urheilufestivaali, joka korostaa ystävyyttä, intohimoa ja inspiroi kehittymään hyvinvointia edistävässä urheilyhteisössä.

Tämän kyselylomakkeen kautta voit hakea EMG:n keskusorganisaatioiden yleisiin tehtäviin, jos taas olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena tietyn lajin kanssa, valitse kilpailutiimi, jolloin ohjaamme sinut eteenpäin kyseisen seuran pariin. Lajien seuroilla on myös omat talkoohakunsa.

Voit hakea vapaaehtoiseksi, jos olet yli 16-vuotias ja innokas osallistumaan kansainvälisen urheilutapahtuman järjestämiseen. Vapaaehtoisilta odotetaan asiallista, ystävällistä käytöstä ja reipasta asennetta. Osa tehtävistä vaatii myös erityisosaamista, esimerkiksi erinomaista englanninkielen osaamista, teknisiä taitoja tai ajokortin.

Vapaaehtoisille tarjoamme vapaaehtois-paidan, työkokemusta, uusia ystäviä, ruokailun, oikeus käyttää Tampereen alueen joukkoliikennettä veloituksetta, työtodistus, oikeuden osallistua oheisohjelmiin, kansainvälisen ja urheiluintoisen ympäristön.

Lomakkeen tietoja käytetään ainoastaan EMG2023 tapahtuman käyttöön eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Rekisterin muutokset info@emg2023.fi.

  1. Perustiedot

  Erityisruokavaliot

  Majoitus*

  Aikataulu ennen tapahtumaa

  Aikataulut tapahtuman aikana (26.06. - 09.07.2023)*

  Valitse päivät, jolloin voit toimia vapaaehtoisena:


  2. Minua kiinnostavat tehtävät*

  Yleisöpalvelu  Avustat varsinaisten otteluiden yhteyteen rakennetuissa oheistapahtumissa niin kentällä kuin katsomoalueella. Tehtävään vaaditaan toimeen tarttuvaa asennetta ja sosiaalista luonnetta.  Toimit yleisön ja muiden tahojen oppaana tapahtuma-alueella. Osaat vastata moniin kysymyksiin ja tiedät, mistä saat tarvittaessa lisätietoa. Tehtävä vaatii loistavaa asiakaspalveluasennetta ja aktiivisuutta. Osaat opastaa sekä suomeksi että englanniksi.


  Avustat tapahtuman kisatorilla ja/tai seremonioiden aikana. Tehtävä vaatii jämäkkää otetta ja kielitaitoa.


  Tehtäviin kuuluu kutsuvieraiden ja sidosryhmien viihtyvyydestä vastaaminen tapahtuman aikana. Tehtävä vaatii asiakaspalveluosaamista ja kielitaitoa.

  Logistiikka


  Tämä tehtävä vaatii ajokorttia.


  Rakennus- ja siivoustiimi


  Rakentajan tehtävänä on hoitaa ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana kaikkea tapahtuman rakentamiseen liittyvää, aina kenttäelementtien hiomisesta kisailmeen toteutukseen ja kyltitykseen. Kisojen jälkeen rakennustiimin tehtävänä on hoitaa tilojen purku.


  Siistijöiden tehtävänä on pitää turnauspaikat siisteinä ja huolehtia siitä, että yksi turnauksen pääteemoista, ekologisuus, toteutuu myös käytännössä.

  Turvallisuus ja EA-tiimi


  Järjestyksenvalvoja vastaa ottelutapahtuman turvallisesta sujumisesta yleisötiloissa. Voit hakea tehtävään järjestyksenvalvojakortilla tai ilman.


  Liikenteenvalvojana valvot, että ihmiset liikkuvat autoilla oikein ja turvallisesti. Ohjeistat myös samalla katsojia liikkumisessa.


  Toimit joko osana yleisö- ja pelialueen ensiavusta vastaavaa ryhmää tai yksin ensiapuvastaavana. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Ensiapuhenkilöllä tulee olla voimassaolevat ensiavun tasot EA1 ja EA2.

  Viestintä- ja markkinointi


  Pääset tuottamaan kisojen somekanaviin ajankohtaista sisältöä turnauksesta video-, kuva- ja tekstimuodossa. Tehtävä vaatii sosiaalisen median peruselementtien osaamista, editointitaitoja sekä erinomaista suomen ja englannin kirjallista ja suullista osaamista. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva laitteisto.


  Tehtäväsi on tuottaa sisältöä (uutiset, haastattelut) ja kääntää materiaalia (englanti-suomi-englanti) kisojen verkkosivuille.Tehtävässä pääset raportoimaan kisatapahtumista kentällä ja sen ulkopuolella. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa ja terävää kynää.


  Valokuvaajan tehtävänä on vangita kisojen olemus kentällä ja sen ulkopuolella kuvien muodossa.


  Vastaat kisatuotteiden myynnistä ja esillelaitosta.


  Mediakeskuksen ylläpito ja huolehtiminen.

  Kilpailutiimi


  Mikäli haluat kilpailutiimiin, valitse alasvetovalikosta sinua kiinnostava laji, jolloin ohjaamme sinut eteenpäin.


  IT team


  Hallitset tietotekniikan kuin omat taskusi. Olet kiinnostunut toimimaan tapahtuman IT-tiimissä erilaisissa avustavissa tehtävissä.

  Muut tehtävät


  ADT-saattajana saatat doping-testaukseen valitun pelaajaan oikeisiin tiloihin. ADT-testaaja opastaa sinut tarkemmin tehtävään. Saattajien tulee olla jäävittömiä tehtävän hoitamiseen. Olet samaa sukupuolta testattavien urheilijoiden kanssa ja vähintäänkin 18-vuotias. Puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia, muu kielitaito on etu.


  Jokerina toimit apuna siellä, missä sitä tarvitaan. Autat kisatiimiä oman osaamisesi rajoissa ja pelastat tarvittaessa tilanteen. Jokerina tehtäväsi saattavat vaihdella päivästä toiseen, mutta otat annetut tehtävät vastaan innolla ja hymyssä suin.

  © European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE