Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk

Forenom huoneistohotelli Tampere

Hämeenkatu 28, 33200 Tampere

Forenom Aparthotel Tampere City on budget-tason huoneistohotelli Tampereen ydinkeskustassa erinomaisella hinta-laatusuhteella. Hotellista löytyy myös muutamia smart-tason huoneita tasokkaampaa majoitusta kaipaaville.

Hotelli sijaitsee Hämeenkadun varrella lähellä keskustan palveluita ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Kulkuyhteydet eri puolille Tamperetta ovat erinomaiset: Tampereen rautatieasemalle on 10 min kävelymatka ja bussit kaikkialle Tampereella kulkevat hotellin välittömästä läheisyydestä. Lentokentälle pääsee bussilla puolessa tunnissa.

Hotellissa on kätevät avainkoodilukot, joten voit saapua ja lähteä oman aikataulusi mukaan, ilman sisään- tai uloskirjautumisjonoja. Lähistöllä on useita ravintoloita ja kahviloita, Sokoksen tavarataloon on parin minuutin kävelymatka. Huoneistohotellin alakerrassa on Linkosuon kahvila, jossa voit arkisin nauttia aamiaista. Särkänniemen huvipuisto sijaitsee kävelymatkan päässä noin kilometrin etäisyydellä huoneistohotellista. Näsijärven rantaan on noin puolen kilometrin matka, ja Pyynikin upeat ulkoilumaastot ovat reilun kilometrin päässä. Pyynikin uimahalli sijaitsee kymmenen minuutin kävelymatkan päässä ja lähistöltä löydät useita kuntosaleja.

Hyvin varustellut, tilavat ja rauhalliset huoneet sijaitsevat rakennuksen 3.- 7. kerroksessa ja hotellin 8. kerroksesta löytyvät parvekkeelliset huoneemme. Majoittujiemme käytössä ovat myös kaksi kerroskeittiötä (3. ja 4. kerroksessa) sekä yhteiskäyttöinen pyykkitupa kellarissa.

Varausohjeet

Varaukset nettisivujen kautta, koodilla EMGH2023 -15% alennus yöhinnoista. Peruutusturva ostettavissa lisämaksusta.

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE