Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk

Forenom huoneistohotelli Kauppakatu

Kauppakatu 4, 33200 Tampere

Lokakuussa 2022 valmistunut laadukas huoneistohotelli on avattu Tampereen sydämeen, Kauppatorin kupeeseen. Huoneistohotelli on uudistettu rakennuksen historiaa sekä aikakautta kunnioittaen.

Huoneistohotellissa on neljässä eri kerroksessa 61 huoneistoa yksiöistä kolmioihin. Jokaisesta huoneistosta löytyy täysin varusteltu keittiö sekä kylpyhuone. Asiakkaidemme käytössä on yhteinen pyykkitupa tekemässä pidemmästä majoittumisesta helppoa ja miellyttävää. Joissakin asunnoissa on oma pyykinpesukone. Olemme huolella valinneet hotelliin sängyt, jotka takaavat hyvät yöunet.

Huoneistohotellin sijainti ei voi olla tämän parempi – kaupungin keskustan kaikki palvelut ovat heti saatavilla, kun astut ulos. Nokia Areenalle matkaa kilometri, lähin ratikkapysäkki reilun 100m päässä huoneistohotellista ja rautatieasemallekin on matkaa vajaan kilometrin verran. Huoneistohotellissa 15kpl pysäköintipaikkoja rakennuksen sisäpihalla, varaukset asiakaspalvelun kautta. Lisäksi lähellä on esim. P-Frenckell sekä P-Näsinkulma, johon saa auton näppärästi parkkiin.

Varausohjeet

Varaukset nettisivujen kautta, koodilla EMGK2023 -10% alennus yöhinnoista. Peruutusturva ostettavissa lisämaksusta.

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE