Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk
1hh/vrk120€
2hh/vrk130€
2hh+extra bed / vrk145€

Holiday Inn Tampere

Holiday Inn Tampere

Hotelli Holiday Inn Tampere – Central Station tarjoaa modernit ja viihtyisät huoneet. Kattavaan huonevarusteluun kuuluu LCD-TV, nopean ja maksuttoman nettiyhteyden, vedenkeitin kahvin ja teen valmistukseen, silitysvarusteet, säädettävä huonekohtainen ilmastointi sekä neljän tyynyn Pillow Menu. Hotellin asiakkaiden käytössä on hotellin moderni kuntosali. Kuntoilun jälkeen voit käydä rentoutumassa hotellin saunaosastolla.

Autolla tuleville vieraille on varattu runsaasti paikkoja hotellin ympäristöstä ja parkkihallista. Hotellimme uusi Open Lobbyn ravintola Steam avautui tammikuussa 2018. Samalla myös ravintolan ruoka- ja juomalista vaihtuvat Holiday Inn -hotellien ruokafilosofian mukaiseksi. Uudella ruokalistalla on monipuolinen kattaus ketjun nimikkoannoksia sekä kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja. Ravintola Steam tarjoaa bistrohenkisiä, maukkaita ja nykyaikaisia annoksia, joissa maistuvat aidot maut. Ravintola Steam on paikka, missä voit nauttia herkullisesta aamiaisesta, lounaasta ja illallisesta. Lämpimästi tervetuloa!

Holiday Inn Open Lobby yhdistää perinteiset ravintola-, aula- ja työskentelyalueet yhtenäiseksi olohuonemaiseksi tilaksi. Asiakas voi itse valita ruokaileeko ravintolasalissa vai muualla Open Lobbyn alueella. Aamiaisen aikaan tilan keskipiste on Chef’s Station, josta löytyvät aamiaisherkut paistetuista munista ja pekonista pannukakkuihin. Aamiaisen jälkeen tila palvelee ravintolasalina, josta on koko päivän ajan saatavilla tuoretta, terveellistä ja tuttua ruokaa Holiday Innin The Kitchen -periaatteen mukaisesti. Ruoka-annoksia voi tilata myös mukaan otettavaksi. Baari ja To Go Café tarjoavat asiakkaille koko päivän virvokkeita, kahvia sekä pikkupurtavaa

Varausohjeet

Varaukset Holiday Inn:ista

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse täältä. 

Varaukset voi tehdä varaustunnuksella EMT myös puhelimitse tai sähköpostilla hotellin yhteystietoja käyttämällä.

Huoneet ovat varattavissa 12.6.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE