Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk
1h95€
2h115€
2h mökki179€
6h mökki359€
8h mökki412€

Taivalkoski: Hotelli Herkko

Taivalvaarantie 2, 93400 Taivalkoski

Yksityisomisteinen Hotelli Herkko on rauhallinen ja viihtyisä hotelli Oulu-Kuusamo tien varressa lähellä Taivalkosken keskustaa ja palveluita. Linja-autoyhteydet sijaitsevat kivenheiton päästä ja omalla autolla saapuville tarjoamme maksuttoman pysäköinnin.

Hotellimme sijainti luonnon helmassa, Taivalvaaran laskettelurinteiden kupeessa, mahdollistaa monipuoliset talvi- ja kesäaktiviteetit koko perheelle. Järjestämme tilauksesta myös monipuolisia ohjelmapalveluita huskysafareista pilkkireissuihin.

Ravintolamme kehuttu kotiruoka, monipuolinen A la carte sekä kuntosali ja kylpyläosasto antavat viimeisen silauksen viihtymiselle.

Kotoisa tunnelma ja henkilökohtainen asiakaspalvelu, ovat se juttu mistä meidät tunnetaan ja olemme siitä ylpeitä.

Varausohjeet

Huone tulee vastaanottaa saapumispäivänä klo 14 – 18 välisenä aikana. Myöhäisemmästä saapumisajasta on ilmoitettava hotellin vastaanottoon p. (08) 7171 700. Huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä, myöhäisempää huoneenluovutusta voi tiedustella hotellin respasta 08 7171700 tai sales@hotelliherkko.com

Asiakas on velvollinen tarkistamaan varausvahvistuksesta varauksen tietojen oikeellisuuden ja tarvittaessa perumaan varauksen.

Muut kuin erityisesti Internet-varauksille suunnatut erikoishinnoittelut ja -kampanjat eivät ole voimassa Internet-varauksissamme.

Hotelli Herkon kaikki huoneet ja sisätilat ovat savuttomia, sisätiloissa tupakoinnista veloitamme 150€ siivousmaksun.

Asiakkaat vastaavat itse omista matkatavaroistaan ja omaisuudestaan mikäli niitä ei ole luovutettu hotellin säilytettäväksi. Hotelli ei vastaa pysäköintialueella olevan ajoneuvon tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Hotellin pihassa on maksuton pysäköinti.

Hotellissamme ei ole yövastaanottoa. Asiakkaan tulee perehtyä hätäuloskäyntien-, hälytyspainikkeiden-, ja palosammuttimien sijainteihin.

Hotelli hinnat sisältävät aamupalan sekä kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön majoitusaikana.

Mökkihinnat sisältävät hotellin kutosalin ja kylpylän käytön, liinavaatevuokra 12€/setti, aamupala 12€/hlö

Lounas 12€/hlö

Päivällinen 20€/hlö

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE