Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk

Hotelli Kuohu

Kirkkojärventie 6, 36200 Kangasala

Hotelli Kuohu tarjoaa laadukasta majoitusta aivan Valtatie 12:sta vieressä Kangasalan keskustassa, Kirkkojärven rannalla. Tampereen keskustaan on noin 15 minuutin ajomatka ja auton pysäköinti onnistuu vaivattomasti vieressä olevassa parkkihallissa.

Modernilla itsepalvelukonseptilla toimiva hotelli takaa asiakkailleen nopean ja joustavan varauksen. Saapumispäivänä iltapäivällä huonetieto ja ovikoodi toimitetaan sekä tekstiviestillä että sähköpostilla. Ovikoodin avulla liikkuminen on mutkatonta ja pääset huoneeseesi juuri sinulle sopivaan aikaan. Hotellivuorokausi alkaa kello 16 ja päättyy lähtöpäivänä kello 11.

Tarjolla on tilavia kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita. Aamiaistarjoilua ei hotellissa ole, mutta huonevarustukseen kuuluu jääkaappi, mikroaaltouuni sekä vedenkeitin ja tämän lisäksi huoneissa on kertakäyttöastioita, teetä ja kahvia tarjolla.

Varausohjeet

15% alennus päivän hinnasta.

Koodilla kuohuemg2023 15% alennus päivän hinnasta verkkosivujen kautta tehdyistä varauksista. Huone maksetaan varauksen teon yhteydessä Paytrail-palvelun kautta luottokortilla / verkkopankissa.

Ryhmävaraukset asiakaspalvelumme kautta info@hotellikuohu.fi tai puh. +358 10 2007 300, muistathan mainita kuohuemg2023 koodin. Ryhmille lähetämme ennakkoon maksulinkin (maksu Paytrail-palvelun kautta luottokortilla / verkkopankissa) tai ennakkolaskutamme.

Huoneet ovat varattavissa niin kauan kuin niitä riittää.

Peruutusehdot

Peruutukset 72 tuntia ennen varauksen alkamista.

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE