Hyppää sisältöön

Artikkeli

Miten saada osallistumismaksusta kaikki hyöty irti?

02.03.2023

 

EMG2023 -tapahtuman ilmoittautuminen on auki 28.5.asti, mikä tarkoittaa sitä, että tapahtuma toden teolla lähenee kovaa vauhtia. Ilmoittautuminen on avoinna huhtikuun loppuun. 

EMG2023:n hinnasto on julkaistuna nettisivuillamme. 

Osallistumismaksu oikeuttaa sinut valitsemaan kolme päälajia sekä yhteensä viisi alalajia valittujen päälajien alta. 

Esimerkiksi: Matti Meikäläinen on päättänyt osallistua päälajiinsa yleisurheiluun, alalajeina keihäänheitto ja kuulantyöntö. Koska osallistumismaksu mahdollistaa, Matti päättää vielä mennä kokeilemaan taitojaan uinnissa. Matti rohkaistuu ja osallistuu ensimmäistä kertaa uintiin, jossa valitsee alalajikseen 200m rintauinnin. 

Matilla on yhä mahdollisuus osallistua yhteen lajiin. Hän päättää kokeilla yksilölajien sijaan jotakin pari- tai joukkuelajia. Matti ei ole koskaan pelannut rantalentopallo muuta kuin kavereiden kanssa. Hän ei kuitenkaan koe, etteikö voisi kokeilla taitojaan myös kilpakentillä, hän etsii itselleen pelikaverin IMGA:n pelaajapankista ja näin ollen osallistuu vielä rantalentopalloturnaukseen joukkuepankista löydetyn pelikaverin kanssa. 

Matti on käyttänyt jokaisen euron hyödyksi osallistumismaksusta. 

Tutustu kattavaan lajivalikoimaan ja osallistu rohkeasti myös uusien lajien vietäväksi tai yhdistä yksi päälajisi kahteen muuhun lempiharrastukseesi.

Matti majoittuu Tampereen Kaupungin keskustan hotellissa, sillä hän pääsee jokaiseen suorituspaikkaan kävellen, polkupyörällä tai veloituksettoman joukkoliikenteen kuljettamana. 

(C) Visit Tampere

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE