Hyppää sisältöön

Kaupin urheilupuisto & Kauppi Sports Center

Kuntokatu 17, 33520 Tampere

Kaupin urheilupuiston alueen tarjoamat ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Kaupin sijainti vain kivenheiton päässä Tampereen keskustasta, Näsijärven rannalla, tekee alueesta mainion kohteen päivittäiselle kuntoliikkujalle. Kaupin metsissä risteilee runsaasti eri mittaisia ulkoilureittejä, joista valaistua reitistöä on 32 kilometriä. Aito- että tekonurmijalkapallokenttiä on useita. 

Kauppi Sports Center sijaitsee Kaupin alueen länsilaidalla ja on monipuolinen liikuntakeskus. MTB-pyöräilyn lähtöpaikka sijaitsee Kaupin pesäpallo- ja hiihtostadionilla osoitteessa Kuntokatu 5, jalkapallokenttien pohjoispuolella, noin 500 m päässä Kauppi Sport Centeristä.

PALVELUT

Kauppi Sport Centerissä on ravintola- ja kahvilapalvelut sekä pukutilat ja suihkut. Pyöräilyn lähtöpaikalla Kaupin pesäpallo- ja hiihtostadionilla on omat pukutilat ja vessat.

SAAPUMINEN

Raitiovaunulinja 1 ajaa noin kymmenessä minuutissa keskustasta lähimmälle pysäkille (TAYS B), josta on 750 m kävelymatka Kauppi Sport Centerille. Alueella on maksuton pysäköinti 3 h, ilmoita autosi rekisteritunnus aulassa olevaan automaattiin. Pesäpallostadionilla kiekkopaikat.

Lue lisää

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE