Hyppää sisältöön

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Pirkkalantie 1296, Lempäälä.

European Masters Games -tapahtuman ammunnan trap-kilpailu järjestetään Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa. Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Lempäälässä lähellä Pirkkalan lentokenttää.

RADAT

Kokkovuoressa on kuusi trap-rataa, neljä skeet-rataa ja yksi compak-rata. Radoilla on käytössä kotimaiset kiekot ja Nastan heittimet. O-trap-radoilla on akustinen Progetti-lähetysjärjestelmä. Tulostaulut ovat manuaaliset.

PALVELUT

Ruokailumahdollisuus on virallisten harjoitusten ja kilpailun aikana (29.6. –1.7.) trap-radan paviljongilla. Harjoitteluaikana 27.-28.6. on saatavilla kahvilapalvelut.

Paviljonkeja on kaksi, yksi skeet-ratojen ja yksi trap-ratojen alueella. Trap-radan paviljongilla on kahvila ja WC-tilat. Trap-radan kilpailutoimistorakennuksessa on lisäksi erilliset WC- ja suihkutilat. Skeet-radan paviljongilla on pesu- ja saunatilat sekä WC. Ampujien käyttöön on harjoitusten ja kilpailun ajaksi varattu telttoja sääsuojaksi.

Radalla on mahdollista säilyttää aseita.

Ampumaradalla on järjestetty patruunoiden myynti Ylöjärven asetarvike Oy:n toimesta.
Myynnissä olevat patruunamerkit tarkentuvat myöhemmin. Mikäli kilpailija haluaa jotakin erityistä patruunaa, asiasta on ilmoitettava sähköpostitse Pohjois-Hämeen Ampujat ry:lle.

Perjantaina 30.6. ja lauantaina 1.7. paikalla on Sakon huoltohenkilö.

SAAPUMINEN

Kokkovuoren ampumakeskukselle ei ole julkisia liikenneyhteyksiä. Ampumakeskukselle järjestetään kisapäivinä ilmainen kuljetus Tampereelta. Harjoituspäivinä järjestetään maksullinen kuljetus. Aikataulut tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.

Ampumaradalla on hyvät parkkitilat. Asuntoautoille ja asuntovaunuille on lisäksi mahdollista saada tapahtuman ajaksi sähköt, varaa paikkasi sähköpostitse Pohjois-Hämeen Ampujat ry:ltä.

HUOMIOITAVAA

Ilma-aseiden (ilmakivääri/ilmapistooli) kilpailut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

LISÄTIETOJA

Maija Hoppu, puh. 040 569 7262 tai haulikkokerho@gmail.com / Pohjois-Hämeen Ampujat ry / Haulikkokerho

Lue lisää

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE