Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk

Leirintäalueet

Tulossa European Masters Games 2023 -kilpailuihin ja etsimässä leirintäaluetta? Älä huoli, emme ole unohtaneet sinua!

TAMPERE CAMPING HÄRMÄLÄ ( 15 minuuttia keskustasta)

Leirintäkatu 8, Tampere

Tampere Camping Härmälä on suosittu leirintäalue vain neljän kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Se sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pyhäjärven rannalla. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet keskustasta, bussipysäkit sijaitsevat vain noin 100 metrin päässä leirintäalueelta. Alueella on yli sata 2-5 hengen leirintämökkiä ja niiden lisäksi teltta- ja matkailuvaunupaikkoja, pizzeria, kesäkioski, rantasaunoja ja koko kirjo erilaisia harrastevälineitä vuokrattavaksi.

Karavaanareille löytyy 90 sähköllistä matkailuajoneuvopaikkaa eri puolilta aluetta. WC:t, suihkut ja keittiö ovat käytettävissäsi läheisissä huoltorakennuksissa.

BESTPARK IDEAPARK LEMPÄÄLÄ ( 25 minuuttia keskustasta )

Ideaparkinkatu 4, Lempäälä

BestPark Lempäälä/Ideapark -matkaparkki tarjoaa yöpymismahdollisuuden 25 matkailuautolle tai -vaunulle kerrallaan. Neljän tähden palveluvalikoimaan kuuluvat mm. sähkösaatavuus, sauna ja suihku, WC, pesutupa (pesukone ja kuivausrumpu), grillausalue, ulkotiskauspiste, ajokaivo, kemiallisen WC:n tyhjennys ja vesipiste.

PELTOMÄKI RESORT ( 30 minuuttia keskustasta )

Säynäväjärventie 38, Ylöjärvi

Vain 30 minuutin päässä Tampereelta, Ylöjärvellä, pääsee majoittumaan leirintäalueelle ja samalla harrastamaan kaapelivesihiihtoa Peltomäki Resortiin. 

Peltomäki resortin leirintäalueelta löytyy karavaanareille 50 uudistettua sähköpaikkaa. Hinnat sisältävät kesäkaudella leirintäalueen palvelut ja yleiset saunavuorot.

MAISANSALON KARAVAANIALUE ( 35 minuuttia keskustasta )

Kuterintie 34, Terälahti 

Maisansalon karavaanialue sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Teiskossa, vain 35 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kaupunkiin matkaaville on tarjolla hyvät kulkuyhteydet. Maisansalon alueella on vierailijalle tarjolla monenlaista virikettä. Upeat ulkoilureitit kallioisissa Näsijärven rantamaisemissa, kalastusmahdollisuus, lasten leikkipaikat, geokätköjä, uimaranta ja paljon muuta. Tampereen kaupungin palvelut ja Särkänniemen elämyspuisto ovat vain puolen tunnin ajomatkan päässä.

Varausohjeet

Katso myös nämä:

TOIVOLANSAARI CAMPING ( 60 minuuttia keskustasta )

 HAAPASAAREN LOMAKYLÄ ( 70 minuuttia keskustasta )

APIANLAHTI ( 45 minuuttia keskustasta )

SÄYNÄNIEMI ( 45 minuuttia keskustasta )

TERVAKALLIO CAMPING ( 50 minuuttia keskustasta )

 

Löydä lisää infoa leirintäalueista täältä: https://visittampere.fi/artikkelit/lomaile-leirintaalueella/ 

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE