Hyppää sisältöön

Artikkeli

Mansen Sulka ottaa innolla vastaan sulkapallon masters urheilijat!

08.03.2023

Mansen Sulka otti innolla vastaan mahdollisuuden järjestää sulkapallon kisaosuus European Masters Games 2023 -kisassa, kun sitä tiedusteltiin. Ensiksi on kiva päästä jälleen toteuttamaan kansainvälinen seniorisulkapallokisa! Meillä on yhä hienot muistot vuodelta 2018, kun järjestimme seniorisulkapallon avoimet pohjoismaiset mestaruuskisat. Osallistujia oli silloin 239 pelaajaa, joka piti meidät kiireisenä niin suunnitteluvaiheessa kuin kisojenkin aikana. Tunnelma kisoissa oli hieno, ja järjestimme vieraille oheisohjelmaa ja tilaisuuksia viettää aikaa muuallakin kuin sulkapallokentällä. Siksi halusimme olla mukana uudelleen kansainvälisen sulkapallokisan järjestämisessä!

Mansen Sulka on perustettu vuonna 2004. Seura oli pitkään vajaan 100 jäsenen seura. Seuran toimintaa ryhdyttiin kehittämään suunnitelmallisesti vuoden 2015 aikana, jolloin valmennustarjontaa lisättiin ensin lapsille ja nuorille ja sitten myös uusille aikuisharrastajille. Tästä lähtien seuran toiminta on laajentunut hyvin ja vuoden 2022 lopussa seurassa oli jäseniä jo 339. Tällä luvulla Mansen Sulka on Suomen viidenneksi suurin sulkapalloseura ja Sisä-Suomen suurin sulkapalloseura. Seuran jäsenistä noin puolet on junioreita, joten olemme merkittävä kaikenikäisten ihmisten liikuttaja Tampereen alueella.

Tampereen tenniskeskus

Tampereen Tenniskeskus tarjoaa loistavat tilat seniorisulkapallolle! Hallissa on 14 sulkapallokenttää. Kenttien lattia on joustava, jolla on miellyttävää pelata pitkiäkin pelejä. Hallissa on useita saunoja ja ravintolatilat, missä voi nauttia virvokkeita kisojen ajan. Ulkoterassikin löytyy, missä on tarkoitus järjestää mukavaa oheisohjelmaa kisapäivien aikana pelien jälkeen.

Tampere on kaupunkina viehättävä kesäkaupunki. Jatkuvasti kasvava kaupunki yhdistää oivallisesti vanhan tehdaskaupungin historian ja modernin arkkitehtuurin kahden suuren järven välissä kosken reunoilla ja tarjoaa paljon luontoelämyksiä ja myös laajan kirjon kulttuuritapahtumia parhaimmillaan kauniissa kesäsäässä.

Pelkästään sulkapallokisojen takia kannattaa tulla EMG 2023 -kisoihin Tampereelle mutta kannattaa tänne tulla myös tutustumaan monipuoliseen ja eloisaan kaupunkielämään, joka on monin tavoin kiinni ympäröivän luonnon kanssa, missä voi harrastaa ja kokeilla monia liikunnallisia toimintamuotoja tai vain nauttia luonnon tuomasta rauhasta ja rentoudesta. Sulkapallossa voi sitten taas pelata täysillä! Tervetuloa!

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE