Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk
Standard 1hh/vrk96 €
Standard 2hh/vrk116 €
Superior 1hh/vrk126 €
Superior 2hh/vrk146 €

Murikanranta

Kuterintie 226 34260 TERÄLAHTI

Murikanranta on ainutlaatuinen hotelli Terälahdessa, keskellä ei mitään, mutta silti vain 35 min Tampereen keskustasta! 

Hotellimme sijaitsee kauniissa luontomaisemissa Näsijärven rannalla. Vierailun aikana voi käydä pulahtamassa raikkaassa järvessä tai rentoutua modernin kylpylän porealtaissa. Ryhmät voivat lisäksi varata omaan käyttöönsä tunnelmallisen rantasaunamme.

Murikanrannassa sinua palvelee laadukas Maisemaravintola, joissa tarjoillaan kauden herkkuja tuoreista raaka-aineista. Valmistamme kaikki ruoat omassa keittiössämme, ja suosimme alueemme lähituottajia. Ravintoloissamme on myös anniskeluoikeudet.

Hotellista löydät yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös muutamia väliovellisia huoneita. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, josta voi helposti ja nopeasti kipaista vaikka ravintolaan tai kuntosalille. 

Jokainen huone on varustettu Unikulman laadukkailla vuoteilla, sekä Artekin design-kalusteilla. Huoneissa on erilliset, 90 cm leveät sängyt. Kaikista huoneistamme on näköala talon ulkopuolelle ja osassa huoneista on järvinäköala. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Varausohjeet

Varauskoodi: EMG2023

Mainitkaa varauskoodi varausta tehdessä.

Kokoushotelli Murikanranta Myyntipalvelu

myynti@murikanranta.fi

p.020 761 3730

 

Varaus- ja peruutusehdot:

Hintaan sisältyy monipuolinen aamiainen, kuntosalin ja span käyttö, ilmainen WiFi, ilmastointi, taulutelevisio ja hiustenkuivain. Pidätämme oikeuden ALV muutokseen.

Hotellihuoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 alkaen tai mahdollisuuksien mukaan aiemmin. Uloskirjautuminen tulee suorittaa klo 12.00 mennessä. 

Tarjous on voimassa 19.5.2023 asti.

Peruutusehdot:

Huoneen voi perua veloituksetta 24 tuntia ennen varauksen alkua. Peruutukset/muutokset voi tehdä olemalla yhteydessä myyntipalveluumme: myynti@murikanranta.fi. 

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE