Hyppää sisältöön

Mustavuori jousiammuntakeskus

Nokiantie 150, 33330 Tampere

European Master Games tauluammuntakilpailu järjestetään Mustanvuoren uudella jousiammuntakentällä. Kentän leveys on 150 m, ja sinne mahtuu kerrallaan ampumaan n. 280 kilpailijaa. Kentän pinta on tekonurmea, joten liikkuminen esim. pyörätuolilla on helppoa. Takareunassa on pieni katsomo, josta yleisö voi seurata kilpailun kulkua. Kilpailussa on käytössä joka taululla elektroninen tuloskortti, jolla saadaan live-tulosseuranta Ianseo -tulospalveluohjelmassa, ja tulokset näkyvät myös kilpailijoiden katoksessa olevista televisiomonitoreista.

PALVELUT

Kilpailualueella on kioski, josta voi ostaa kylmiä ja kuumia juomia, pientä purtavaa ja lounaan. Lisäksi löytyy vesipiste. Kilpailijoiden on mahdollisuus jättää varusteensa yöksi säilytykseen kentällä oleviin teräskontteihin. Alueella on yövartiointi kilpailujen aikana.

SAAPUMINEN

Mustavuoreen pääsee kaupungin liikennelaitoksen bussilla nro 15B (https://reittiopas.tampere.fi/) tai omalla autolla. Bussipysäkiltä ja pysäköintipaikalta kilpailualueelle on matkaa n. 300 m. Invapysäköinti on kentän vieressä.

HUOMIOITAVAA

Maastojousiammunta järjestetään Sasissa: https://www.emg2023.fi/fi/sasi/

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE