Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk
Standard 1hh/vrk140€
Standard 2hh/vrk160€
Superior 1hh/vrk160€
Superior 2hh/vrk180€

Original Sokos Hotel Ilves

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

Tervetuloa uusien tarinoiden Ilvekseen 

Tulitikkurasiasta muotonsa saanut Original Sokos Hotel Ilves on aina ollut oman tiensä kulkija. Niitä, joiden sanotaan olevan legenda jo syntyessään. Kun Ilveksen pyöröovet pyörähtivät ensimmäisen kerran vuonna 1986, elettiin isoa aikaa. Ilves oli aikansa suurin, korkein ja kaunein.

Nyt legenda on herännyt jälleen eloon. Ikoniset pyöröovet pyörähtävät taas uuden ajan merkiksi maaliskuussa 2022.

Täysin uudet huoneet, entistä monipuolisempi ravintolamaailma ja tamperelainen vieraanvaraisuus tekevät Ilveksestä eläväisen kohtaamispaikan niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille. Tampereen huikeissa koskimaisemissa kohoava maamerkki on tapahtumien keskipiste, jossa viihdytään aamuvarhaisesta yömyöhään. Jätetään jäykkyys ja nautitaan elämästä – nyt on aika luoda uusia tarinoita.

Varausohjeet

Varauskoodi: EMG2023
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus EMG2023 varausta tehdessä.

Tee varaus:
Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi

VARAUS-JA PERUUTUSEHDOT:
Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, asiakassaunan käyttö, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Pidätämme oikeuden ALV muutokseen.
Huonehinnat ovat nettoja eivätkä sisällä matkatoimistoille tai muille kolmansille osapuolille maksettavia komissioita eivätkä vapaapaikkoja.

Huonehinnasta ei myönnetä kanta-asiakaskorttien etuja / S-bonusta.
Hotellihuoneet ovat käytettävissänne tulopäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka.
Erikoishinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen EMG2023.
Kahden hengen huonetta varattaessa tulee ilmoittaa molempien majoittujien nimet.

Voimassa:
Varaamattomat huoneet vapautuvat myyntiin 20.6.2023.

Maksutapa:
Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. Maksutapana hyväksymme käteisen, pankkikortin tai luottokortin.

Henkilötietojen luovuttaminen:
Henkilötietolain mukaisesti kiintiöstä varanneiden henkilöiden tietojen luovutus kolmannelle osapuolelle voi tapahtua vain henkilön suostumuksen perusteella.

Peruutusehdot:
Mikäli asiakas varaa huoneita alle 11-henkilön ryhmälle, on huoneissa muutos / peruutusoikeus tulopäivänä klo 18:00 saakka. Mikäli asiakas varaa samalla kertaa huoneita yli 11-henkilön ryhmälle, lähetämme aina erilliset ryhmävarauksen peruutusehdot.

Jokainen asiakas joka varaa kiintiöistä huoneen, saa virallisen vahvistuksen peruutusehtoineen sähköpostiinsa.

Sopimuksen siirto:
Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman hotellin tai ravintolan kirjallista suostumusta. Mikäli varaus siirretään hotellin suostumuksella kolmannelle osapuolelle, Radisson Blu Hotels & Sokos Hotels varaa oikeuden muuttaa alkuperäisiä hintoja ja varausehtoja.

Tilaajan vastuu:
Hotelli ei ole vastuussa tilaajan tai hänen asiakkaansa tavaroihin tai omaisuuteen kohdistuvista vahingoista tai varkauksista. Asiakas on vastuussa asianmukaisista vakuutuksista, jotka koskevat hotellin omaisuuden vahingoittumista sekä materiaalien vahinkoja kuljetusten aikana hotelliin ja hotellista. Tilaajalle kuuluu vastuu näiden asioiden tietoon saattamisesta asiakkailleen.

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE