Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk
Standard 1hh/vrk135€
Standard 2hh/vrk155€
Superior 1hh/vrk155€
Superior 2hh/vrk175€

Original Sokos Hotel Villa

Original Sokos Hotel Villa

Original Sokos Hotel Villa on tunnelmallinen ja kodikas putiikkihotelli Tampereen sydämessä. Vanhaan viljamakasiiniin tyylikkäästi rakennetun hotellin jokainen huone on yksilöllinen. Design ja kädentaito ovat läsnä kaikkialla hotellissa: voit istahtaa esimerkiksi palkitulle Kola-tuolille tai RAR-klassikkokeinutuolille ja kääriytyä ihanan lämpimään käsinkudottuun torkkupeittoon. Hotelli Villa tarjoaa vierailleen pieniä elämänmakuisia nautintoja, ja siellä majoittuessasi voit nauttia myös vieressä sijaitsevan Solo Sokos Hotel Torni Tampereen monipuolisista palveluista. Villa onkin tarjonnaltaan pieni suuri hotelli.

Tervetuloa rentoutumaan ja ihastumaan Original Sokos Hotel Villaan!

Varausohjeet

Varauskoodi: EMG2023
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus EMG2023 varausta tehdessä.

Tee varaus:
Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi

VARAUS-JA PERUUTUSEHDOT:
Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, asiakassaunan käyttö, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Pidätämme oikeuden ALV muutokseen.
Huonehinnat ovat nettoja eivätkä sisällä matkatoimistoille tai muille kolmansille osapuolille maksettavia komissioita eivätkä vapaapaikkoja.

Huonehinnasta ei myönnetä kanta-asiakaskorttien etuja / S-bonusta.
Hotellihuoneet ovat käytettävissänne tulopäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka.
Erikoishinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen EMG2023.
Kahden hengen huonetta varattaessa tulee ilmoittaa molempien majoittujien nimet.

Voimassa:
Varaamattomat huoneet vapautuvat myyntiin 20.6.2023.

Maksutapa:
Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. Maksutapana hyväksymme käteisen, pankkikortin tai luottokortin.

Henkilötietojen luovuttaminen:
Henkilötietolain mukaisesti kiintiöstä varanneiden henkilöiden tietojen luovutus kolmannelle osapuolelle voi tapahtua vain henkilön suostumuksen perusteella.

Peruutusehdot:
Mikäli asiakas varaa huoneita alle 11-henkilön ryhmälle, on huoneissa muutos / peruutusoikeus tulopäivänä klo 18:00 saakka. Mikäli asiakas varaa samalla kertaa huoneita yli 11-henkilön ryhmälle, lähetämme aina erilliset ryhmävarauksen peruutusehdot.

Jokainen asiakas joka varaa kiintiöistä huoneen, saa virallisen vahvistuksen peruutusehtoineen sähköpostiinsa.

Sopimuksen siirto:
Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman hotellin tai ravintolan kirjallista suostumusta. Mikäli varaus siirretään hotellin suostumuksella kolmannelle osapuolelle, Radisson Blu Hotels & Sokos Hotels varaa oikeuden muuttaa alkuperäisiä hintoja ja varausehtoja.

Tilaajan vastuu:
Hotelli ei ole vastuussa tilaajan tai hänen asiakkaansa tavaroihin tai omaisuuteen kohdistuvista vahingoista tai varkauksista. Asiakas on vastuussa asianmukaisista vakuutuksista, jotka koskevat hotellin omaisuuden vahingoittumista sekä materiaalien vahinkoja kuljetusten aikana hotelliin ja hotellista. Tilaajalle kuuluu vastuu näiden asioiden tietoon saattamisesta asiakkailleen.

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE