Hyppää sisältöön

Artikkeli

Padel | TaTs tarjoaa upo uudet kentät EMG-kisaajille

12.04.2023

Tampereen Tennisseura (TaTS) on perustettu jo vuonna 1909 ja on siten yksi Suomen vanhimmista tennisseuroista. TaTS on tänä päivänä erittäin elinvoimainen ja kuuluu Suomen suurimpiin tennisseuroihin. Padel tuli seuran lajeihin mukaan vuoden 2022 aikana.

Padel huumaa Tampereella

Peliä pelataan nelinpelinä, joten sosiaalisuus, peliporukat ja erilaiset pelitapahtumat ovat olennainen osa lajikulttuuria. Padel on hauskaa ja koukuttavaa ajanvietettä, mutta samalla sopivan haastavaa kunnon kohottamiseen ja soveltuu lähes kaikille. Padel yhdistääkin kuntoilun, mielenkiintoisen pelin ja sosiaalisuuden tavalla, johon hyvin harva urheilumuoto pystyy.

Padelia pelataan Suomessa myös kilpatasolla ja maailmalla jopa vaativalla ammattilaistasolla.

Padel on suuressa nosteessa Tampereella ja Suomessa. Suomessa lajia pääsee harrastamaan jo kattavasti läpi vuoden ja ympäri maan.

European Masters Games 2023 kilpailuissa Padel turnaus pelataan 26.6.-30.6.2023.

Tampereen Tenniskeskus

Tampereen Tennisseuran sydän sijaitsee Tampereen Tenniskeskuksessa Ruotulan kaupunginosassa. Tenniskeskus valmistui vuonna 1979 neljän kentän tennishalliksi. Lukuisten hallilaajennusten jälkeen voidaan puhua jo urheilun monitoimikeskuksesta. Tällä hetkellä Tenniskeskuksessa on 16 sisätenniskenttää sekä 12 tenniskenttää ulkona, kolme squashkenttää, 14 sulkapallokenttää, monitoimihalli, kuntosali sekä toiminnallinen sali, tilat pöytätennikselle sekä viimeisimpänä vuoden 2022 lopussa valmistuneet kuusi padelkenttää. Tämä lajivalikoima sekä kenttien kasvanut lukumäärä tekevät Tenniskeskuksesta tällä hetkellä Pohjoismaiden suurimman urheilukeskuksen.

European Masters Gamesin padelottelut tullaan pelaamaan siis pelaamaan näillä juuri valmistuneilla kuudella fullpanorama kentällä Tampereen Tenniskeskuksessa.

Toivotamme kaikki kilpailijat tervetulleiksi European Masters Games kisoihin Tampereelle!

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE