Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk
Standard, 1 hh145 €
Standard, 2 hh165 €
Family, 1 hh155 €
Family, 2 hh175 €
Superior, 1 hh175 €
Superior, 2 hh195 €

Radisson Blu Grand Hotel Tammer

Satakunnankatu 13, 33100 Tampere

Radisson Blu Grand Hotel Tammer -hotellissa voit kokea ainutlaatuista ylellisten historiallisten suurhotellien tunnelmaa kyseisten hotellien perinteitä ja kulttuuria kunnioittavissa puitteissa. Grand Tammerilla on tärkeä osansa niin Tampereen kuin koko Suomen historiassa.

Eloisa menneisyytemme yhdessä ensiluokkaisten vuodevaatteiden kaltaisten modernien mukavuuksien sekä autenttisen sisustuksen kanssa luovat taatusti ainutlaatuisen hotellikokemuksen. Grand Tammerin vanhanajan romantiikkaa ja arvokkuutta henkivässä ilmapiirissä voit todella tuntea ajan hidastuvan. Hotellin tiloissa sijaitsevassa bistrossamme tarjoillaan klassisia annoksia modernilla otteella, ja saatavilla on myös valikoima erinomaisia viinejä ja muita juomia. Piipahda vielä ennen illallista tai sen jälkeen drinkillä suositulla kesäterassilla tai Vihtorin Verannan talvipuutarhassa.

Grand Tammer -hotellimme sopii myös loistavasti juhlallisten tapahtumien, sukujuhlien tai liiketapahtumien järjestämiseen – juttele vain hotellimme henkilökunnan kanssa varataksesi yhden viidestä modernista kokoustilastamme. Hotellin muihin mukavuuksiin lukeutuvat sauna, kätevä One Touch -palvelu sekä lähistöllä sijaitseva pysäköintihalli.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer on Green Key -sertifioitu hotelli. Noudatamme toiminnassamme Green Keyn tiukkoja ympäristövaatimuksia ja huolehdimme siis ympäristöstä. Kun valitset Green Key -hotellin, olet mukana edistämässä ympäristöystävällisempää ja vastuullisempaa turismia!

Varausohjeet

Varauskoodi: EMG2023
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus EMG2023 varausta tehdessä.

Tee varaus:
Radisson Blu Keskusmyyntipalvelu
Puhelin: 0300 870 010 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: reservations.finland@radissonblu.com

VARAUS-JA PERUUTUSEHDOT:
Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, asiakassaunan käyttö, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Pidätämme oikeuden ALV muutokseen.
Huonehinnat ovat nettoja eivätkä sisällä matkatoimistoille tai muille kolmansille osapuolille maksettavia komissioita eivätkä vapaapaikkoja.

Huonehinnasta ei myönnetä kanta-asiakaskorttien etuja / S-bonusta.
Hotellihuoneet ovat käytettävissänne tulopäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka.
Erikoishinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen EMG2023.
Kahden hengen huonetta varattaessa tulee ilmoittaa molempien majoittujien nimet.

Voimassa:
Varaamattomat huoneet vapautuvat myyntiin 20.6.2023.

Maksutapa:
Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. Maksutapana hyväksymme käteisen, pankkikortin tai luottokortin.

Henkilötietojen luovuttaminen:
Henkilötietolain mukaisesti kiintiöstä varanneiden henkilöiden tietojen luovutus kolmannelle osapuolelle voi tapahtua vain henkilön suostumuksen perusteella.

Peruutusehdot:
Mikäli asiakas varaa huoneita alle 11-henkilön ryhmälle, on huoneissa muutos / peruutusoikeus tulopäivänä klo 18:00 saakka. Mikäli asiakas varaa samalla kertaa huoneita yli 11-henkilön ryhmälle, lähetämme aina erilliset ryhmävarauksen peruutusehdot.

Jokainen asiakas joka varaa kiintiöistä huoneen, saa virallisen vahvistuksen peruutusehtoineen sähköpostiinsa.

Sopimuksen siirto:
Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman hotellin tai ravintolan kirjallista suostumusta. Mikäli varaus siirretään hotellin suostumuksella kolmannelle osapuolelle, Radisson Blu Hotels & Sokos Hotels varaa oikeuden muuttaa alkuperäisiä hintoja ja varausehtoja.

Tilaajan vastuu:
Hotelli ei ole vastuussa tilaajan tai hänen asiakkaansa tavaroihin tai omaisuuteen kohdistuvista vahingoista tai varkauksista. Asiakas on vastuussa asianmukaisista vakuutuksista, jotka koskevat hotellin omaisuuden vahingoittumista sekä materiaalien vahinkoja kuljetusten aikana hotelliin ja hotellista. Tilaajalle kuuluu vastuu näiden asioiden tietoon saattamisesta asiakkailleen.

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE