Hyppää sisältöön

Artikkeli

Rokkaavaa haulikkoammuntaa jo vuodesta 1879

07.09.2022

Tervetuloa seuraamaan huikeaa ja hauskaa haulikkoammuntaa! Trap on lajia tuntemattomallekin helposti seurattava laji, joka tempaisee välittömästi mukaansa: kun oranssi kiekko lennähtää taivaalle, ampuja saa sen joko ammuttua rikki tai sitten ei, siinäpä se. Kun osumaputki jatkuu, paineet kasvavat – kenellä kantti riittää ja keskittyminen säilyy herpaantumatta loppuun asti?

Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa Lempäälässä haulikkoammuntaan suhtaudutaan intohimolla. Vireä seuramme järjestää toimintaa kaikille halukkaille erityisryhmiä unohtamatta. Teemme erittäin aktiivista yritysyhteistyötä, ja perustimmekin pahimpaan korona-aikaan myös yritysten oman Business Shooting Clubin, joka on kerännyt parissa vuodessa jo 150 jäsenyritystä. Meillä on hyvät suhteet sidosryhmiimme ja päättäjiin, ja haluamme hyödyntää hyvää tilannettamme tarjotaksemme entistä paremmat puitteet harrastamiselle ja kilpailemiselle.

Meillä kilpailujen seuraaminen on helppoa, sillä puitteet ovat kunnossa ja tilaa riittää. Talkooväki onnistuu aina järjestämään niin pienet kuin suuret kilpailut hyvässä hengessä, ja erityiskehuja olemme saaneet tarjoiluistamme. Hyödynnämme paikallisten yhteistyökumppaneidemme palveluja ja haluamme tarjota katsojille mieleenpainuvan elämyksen. Kilpailuja seuratessa on helppo tutustua samalla tämän ainutlaatuisen ampumaseuran toimintaan.

Pohjois-Hämeen Ampujat – rokkaavaa haulikkoammuntaa jo vuodesta 1879!

Tiesithän, että EMG2023-tapahtuma on kaikille avoin urheilufestivaali. Toivotamme tervetulleeksi kaikki harrastelijat sekä ammattilaiset. Löydä oma sarjasi täältä tai ilmoittaudu mukaan!

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE