Hyppää sisältöön

Artikkeli

Salibandyn masters-ikäluokkien MM-tittelit jaossa Tampereella

24.02.2023

European Masters Games 2023 järjestetään Tampereella palloilun pääkaupungissa, ja mukana monilajitapahtumassa on myös salibandy. Aikuisurheilijat kisaavat tällä kertaa peräti ikäluokkiensa MM-titteleistä.

EMG2023 salibandyturnaus pelataan 4. – 8. heinäkuuta 2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesssa, jossa sarjoina ovat naisissa 30+ ja 40+ sekä miehissä 35+, 40+, 45+ ja 50+.

Salibandy / Floorball
Kuva: Esa Takalo

Masters-ikäluokkien MM-kilpailut järjestetään kahden Suomen suurimman salibandyseuran yhteistyöllä

Koovee on yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, jonka aktiivisessa toiminnassa on yli 20  eri ikäisten salibandyjoukkuetta SSBL:n sarjoissa. Seura järjestää myös monipuolista kerhotoimintaa ja seurassa toimii noin 750 pelaajaa. Kooveella on myös miesten 1-divisioonassa edustusjoukkue ja joukkue Suomen korkeimmalla naisten sarjatasolla, F-liigassa. Seura on saanut myös Tähtiseura -merkinnän Suomen Olympikomitelta laadukkasta junioritoiminnasta. 

Toinen järjestävistä seuroista on Salibandy Club Classic, joka on tamperelainen salibandyn erikoisseura. Classic on tänä päivänä vajaan tuhannen junioripelaajan pelaajan seura. Tähän päivään mennessä Classic on voittanut aikuisten sarjoissa yhteensä 33 eri mestaruutta, sekä juniorisarjoissa saavuttanut 31 mitalia. Miesten ja naisten joukkueet pelaavat salibandyn pääsarjatasolla F-liigassa.

Tavoitteena on järjestää riemukas ja laadukas lajitapahtuma, jossa yhdessäolo matalalla kynnyksellä on mahdollista.

Reenattu roppa ei rapise – Tervetuloa Tampereelle!  

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE