Hyppää sisältöön

Sasi

Sasintie 221, 39150 Hämeenkyrö

Maastojousiammunnan suorituspaikat on rakennettu Pirkanmaan Jousimetsästäjien (PJM) alueelle Sasiin. PJM:llä on käytössään hieman yli 60 hehtaaria maa-aluetta, jossa on normaalisti ammuttu vuoden ympäri 3D -maaleja. Nyt EMG-kilpailua varten on rakennettu kaksi aivan uutta maastorataa WA -sääntöjen mukaisesti. Molemmilla radoilla ammutaan 12 arvioitavaa ja 12 annettua etäisyyttä.

Ensimmäinen rata on alueensa mukaan nimetty Kettukivenkankaan radaksi. Radan alueella on rasteja, jotka on rakennettu vanhan hiekkakuopan reunoille, joista noustaan penkkaa pitkin itse Kettukivenkankaalle. Rata on jonkin verran alle 3 km, alkaen ja päättyen kilpailukeskukseen. Patamontut -radalla on pituutta noin 3,5 km. Nimensä mukaisesti radalla on muutamia jääkauden jälkeen muodostuneita suppia, joiden reunoja on hyväksikäytetty ammuntarastien sijoittelussa. Molemmat radat ovat pääosin katveisia mäntymetsää kasvavaa metsää suoden suojaa auringonpaisteelta.

Kaikilla ryhmillä on käytössään Scorekeeper ja kilpailusta saadaan livetulosseuranta, joka on seurattavissa Ianseossa.

PALVELUT

Kilpailukeskuksessa on tarjolla suojaa varusteille sekä kanttiini. Kilpailukeskuksessa on wc-tilat. Molemmille radoille noin puoleenväliin on sijoitettu WC- ja nesteytyspisteet, joissa on tarjolla vettä ja lisäksi maksullisia kylmiä juomia.

SAAPUMINEN

Kuljetus kilpailukeskukseen järjestetään bussikuljetuksina Tampereelta (ilmainen). Aikataulut julkaistaan myöhemmin. Välttäkää oman auton käyttöä, alueella niukasti parkkipaikkoja.

HUOMIOITAVAA

Taulujousiammunta järjestetään Mustavuoressa: https://www.emg2023.fi/fi/mustavuori/

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE