Hyppää sisältöön

Artikkeli

Seigokan karateseura jo 50-vuotta!

17.11.2022

Karate on monipuolinen harrastus, josta voi tulla jopa elämäntapa. Karatea voi harjoitella minkä ikäisenä tahansa. Ikä ei ole este eikä rasite karatessa, kukin voi valita tasonsa itse. Luonnollisesti kilpaileminen, eli urheilukarate kuuluu osana harrastamiseen, ainakin jossain vaiheessa karateuraa. Urheilukaratea, eli kilpailemista voi harrastaa iästä riippumatta, kuten EMG2023 osoittaa. Karate tarjoaa kaikille liikettä ja oman kehonsa hallintaa ja tuo hyvinvointia sekä mielelle että keholle. Perinteiset harjoitteet mukaan lukien kata ehkäisevät tunnetusti myös muistisairauksia.

Tampereen Karateseura Seigokan on käsite Suomen karatessa. Seigokan on ollut olemassa jo lähes viisikymmentä vuotta. Vuonna 2023 viettää Seigokan 50-vuotisjuhlavuottaan. Vuoden aikana on teemaan liittyviä tapahtumia, joista EMG2023 on yksi näkyvimmistä. Seuralla on päävastuu EMG2023 karatekilpailuiden järjestämisestä.

Seigokan tarjoaa mahdollisuuden harjoitella ohjatusti ja turvallisesti karatea jokaisen päivänä viikossa. Ohjaajamme ovat koulutettu seuran sisäisen ja Suomen Karateliiton koulutustoiminnan kautta. Seuralla on vireä jo aktiiviuransa lopettaneiden karatekojen ryhmä, joka viikottain harjoittelee säännöllisesti sekä kokoontuu vuoden aikana useaan yhteiseen tapahtumaan.  Ryhmä pitää omalta osaltaan huolta seuran hyvinvoinnista. Ryhmässä on mukana karatekoita, jotka ovat olleet mukana koko Seuran olemassaolon. 

Tervetuloa harjoittelemaan karatea kanssamme!

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE