Hyppää sisältöön
HuoneHinta/vrk
Solo 1hh/vrk145€
Solo 2hh/vrk165€
Solo UP170€
Solo UP190€

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Näköalapaikka Manseen ja maailmalle

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa rautatieaseman vierellä. Syksyllä 2014 avattu hotelli on kunnianosoitus Tampereen historialle ja kaupungin legendoille. Moderni, huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat veturitallit luovat parhaat puitteet kokea Tampereen kiehtova tarina ja ilmiöt aina Manserockin ikoneista urheilun sankareihin.

Hotellin kongressikeskus on ainutlaatuinen miljöö onnistuneille juhlille ja kokouksille. Hotellin kolme ravintolaa sekä tasokas aamiainen tarjoavat niin hotellivieraille kuin kaupunkilaisillekin herkullisia makuelämyksiä. Ylimpänä, 25. kerroksessa sijaitseva Moro Sky Bar kattoterasseineen on jo muodostunut suosituksi kohtaamis- ja näköalapaikaksi Manseen ja maailmalle.

Varausohjeet

Varauskoodi: EMG2023
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus EMG2023 varausta tehdessä.

Tee varaus:
Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi

VARAUS-JA PERUUTUSEHDOT:
Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, asiakassaunan käyttö, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Pidätämme oikeuden ALV muutokseen.
Huonehinnat ovat nettoja eivätkä sisällä matkatoimistoille tai muille kolmansille osapuolille maksettavia komissioita eivätkä vapaapaikkoja.

Huonehinnasta ei myönnetä kanta-asiakaskorttien etuja / S-bonusta.
Hotellihuoneet ovat käytettävissänne tulopäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka.
Erikoishinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen EMG2023.
Kahden hengen huonetta varattaessa tulee ilmoittaa molempien majoittujien nimet.

Voimassa:
Varaamattomat huoneet vapautuvat myyntiin 30.6.2023.

Maksutapa:
Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. Maksutapana hyväksymme käteisen, pankkikortin tai luottokortin.

Henkilötietojen luovuttaminen:
Henkilötietolain mukaisesti kiintiöstä varanneiden henkilöiden tietojen luovutus kolmannelle osapuolelle voi tapahtua vain henkilön suostumuksen perusteella.

Peruutusehdot:
Mikäli asiakas varaa huoneita alle 11-henkilön ryhmälle, on huoneissa muutos / peruutusoikeus tulopäivänä klo 18:00 saakka. Mikäli asiakas varaa samalla kertaa huoneita yli 11-henkilön ryhmälle, lähetämme aina erilliset ryhmävarauksen peruutusehdot.

Jokainen asiakas joka varaa kiintiöistä huoneen, saa virallisen vahvistuksen peruutusehtoineen sähköpostiinsa.

Sopimuksen siirto:
Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman hotellin tai ravintolan kirjallista suostumusta. Mikäli varaus siirretään hotellin suostumuksella kolmannelle osapuolelle, Radisson Blu Hotels & Sokos Hotels varaa oikeuden muuttaa alkuperäisiä hintoja ja varausehtoja.

Tilaajan vastuu:
Hotelli ei ole vastuussa tilaajan tai hänen asiakkaansa tavaroihin tai omaisuuteen kohdistuvista vahingoista tai varkauksista. Asiakas on vastuussa asianmukaisista vakuutuksista, jotka koskevat hotellin omaisuuden vahingoittumista sekä materiaalien vahinkoja kuljetusten aikana hotelliin ja hotellista. Tilaajalle kuuluu vastuu näiden asioiden tietoon saattamisesta asiakkailleen.

Katso hotelli

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE