Hyppää sisältöön

Artikkeli

Tammer-Golf | Pirkanmaan golfin kehto

20.04.2023

Ruotulassa, aivan Tampereen keskustan läheisyydessä, on pelattu golfia jo -60-luvun lopulta. Tammer-Golf on Suomen 10. vanhin golfseura ja tällä hetkellä jäseniä on yli 1700.

Tammer-Golf

Tammer-Golf kenttä on perinteinen puistokenttä, jossa pituus ei ole välttämättä se haaste, vaan enemmänkin taito lyödä puitten, bunkkereiden ja vesiesteiden lomassa. Keskeinen sijaintimme ainoana Tampereen 18-reikäisenä kenttänä on tehnyt kentästämme esimerkiksi covid-pandemian aikana yhden Suomen suosituimmista.

Seuramme jäseneksi pääsee nyt ilman jäsenmaksua ja liittyminen on helppoa suoraan kotisivuiltamme. Kaikille avoin range ja lähipelialueet tekevät golfiin tutustumisesta helppoa. Osaavat promme Kari Järvenpää ja Esa Lehti pitävät alkeis- ja jatkokursseja lähes koko ulkokauden ajan.

Klubiravintolamme Greensome tarjoaa herkullista lounasta ja á la carte annoksia sekä viihtyisä ja aurinkoinen terassimme on todellinen kesäkeidas.

Golf mukana European Masters Games kilpailuissa

Olemme ylpeitä saavamme olla golfin kilpakenttä tulevassa European Masters Games 2023 -tapahtumassa. Saimme kilpailumme suojelijaksi Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäimmän golffarin, Mikko Ilosen. Vaikka ikänsä puolesta Mikkokin sopisi kilpailun osallistujiin, hän on kanssamme yhteistyössä tulevan uuden kenttämme – ja toivottavasti jonain päivänä Suomen ykköskentäksi nousevan – Nurmi-Sorilan kentän kohdalla. 

Yhdessä Mikko Ilosen kanssa, Tammer-Golf toivottaa kaikki yli 35-vuotiaat golffarit tervetulleiksi European Masters Games 2023-tapahtumaan Ruotulan kentällä 7.-9.7. (harjoituskierros to 6.9.).

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE