Hyppää sisältöön

Tampere

61° 29′ 53″ N, 23° 45′ 36″ E

Tampere on suomalaisten suosikkikaupunki!

”Tampere on juuri sopivan kokoinen”, kertoo tulija toisensa jälkeen. Kaikille on tilaa, mutta koko ajan tapahtuu jotain. Meillä voi seikkailla vauhdikkaasti, yllättyä löytöretkillä tai nautiskella rennosti. 

Tampere tunnetaan tapahtumien kaupunkina, jossa viihtyvät niin musiikin, urheilun, teatterin, taiteen kuin designin ystävät. Tampereella järjestetäänkin vuosittain valtava määrä erilaisia tapahtumia pienistä underground festareista globaaleihin suurtapahtumiin. 

Tällä hetkellä noin 245 000 onnekasta saa kutsua Tamperetta kodikseen ja määrä on vuosittain tasaisessa kasvussa. Tampere onkin Suomen vetovoimaisin kaupunki ja tänne muutetaan tasaisesti ympäri Suomea. Tervetuloa nauttimaan rennosta tunnelmasta, upeasta luonnosta ja häikäisevistä palveluista.

» Tutustu lisää Suomen suosikkikaupunkiin täältä! 

Tampere taskussasi

Tampere.Finland-mobiilisovellus sisältää mm. joukkoliikenteen reitit ja aikataulut, tapahtumakalenterin, yli sata mojovaa tarjousta Tampereen keskustan palveluihin sisältävän Tampere Tunnetuksi Passin ja paljon muuta! Sovelluksen voi ladata maksutta Googlen Play Storesta ja Applen App Storesta.

» Lataa Tampere.Finland -sovellus Google Play Storesta 
» Lataa Tampere.Finland -sovellus Applen App Storesta

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE