Hyppää sisältöön

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Ilmailunkatu 20, Tampere

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus – Tampere Exhibition and Sports Centre (TESC), on yksi Suomen suurimmista messu- ja urheilukeskuksista ja samalla monipuolinen kokouskeskus. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kokonaisuuden muodostavat A-halli, joka on suuri jalkapallon sekä yleisurheilun juoksu- ja hyppylajien harjoittelupaikka, B-halli, joka on yleisurheilun heittolajien ja telinevoimistelun harjoitteluhalli, C-halli, joka on jalkapallon harjoitushalli sekä pääasiassa futsal- ja salibandykäytössä oleva D-halli.

Halli toimii talvikaudella yleisurheilun ja jalkapalloilun harjoittelu- ja kilpailukeskuksena. Muun ajan vuodesta hallissa järjestetään messuja, kokouksia, konsertteja ja muita suuria tapahtumia.

Hallista löytyy muun muassa 300-metrinen kuusiratainen juoksurata ja täysimittainen jalkapallokenttä. A-hallin katsomoon mahtuu 1 500 henkilöä.

PALVELUT

Hallissa on pukeutumistilojen lisäksi ravintola- ja kahvilapalvelut.

SAAPUMINEN

TESC sijaitsee vain noin kuuden kilometrin eli vajaan vartin ajomatkan päässä Tampereen rautatieasemalta. Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen on helppo saapua sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa.  

Tampereen joukkoliikenteen linja 12 liikennöi Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskukseen. Linjan 12 reitti kulkee keskustasta Tampereen rautatieaseman ja kauppakeskus Ratinan kautta. Ajoaika keskustasta messukeskukselle on noin 15 minuuttia.

Lue lisää

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE