Hyppää sisältöön

Tampere Stadium | Ratina | Games Center

Ratinan rantatie 1 33100 Tampere

Tampereen stadionilla toimii EMG-kisojen Games Center, ja paikalla on akkreditointitoimisto. Tampereen stadionilla Ratinassa on korkeatasoiset yleisurheilun suorituspaikat sekä 66 x 105 metrin laajuinen jalkapallokenttä. Katsomotilaa on 16 800 penkkiurheilijalle, joista 4 000 mahtuu pääkatsomoon. Stadionilla on myös kansainväliset vaatimukset täyttävä kenttävalaistus.

Yleisurheilupuitteet ovat kansainvälistä tasoa, mm. 8-ratainen 400 metrin juoksurata Mondo-pinnoitteella. Nurmialueen päädyissä sijaitsevat suorituspaikat seiväs- ja korkeushyppyyn. Heittolajien suorituspaikat ovat länsipäädyssä. Pituushyppy- ja kolmiloikkapaikat sijaitsevat etusuoran ja nurmikentän välisellä alueella. Länsipään ylätasolla ovat harjoittelupaikat pituushyppyyn ja lyhyille juoksumatkoille. Ylätasolla on myös kilpailupaikka kuulantyöntöön.

PALVELUT

Tampereen stadionilla on pukuhuonetilat, suihkut ja wc-tilat. Kahviopalvelut toimivat stadionilla tapahtuman ajan. Sijainti on keskeinen ostoskeskusten ja ravintoloiden välittömässä läheisyydessä.

SAAPUMINEN

Tampereen stadion sijaitsee keskustassa ja hyvin saavutettavissa julkisella liikenteellä. Stadionin läheisyydessä ei ole parkkipaikkoja, suosittelemme esimerkiksi keskustan alueen parkkihallien käyttöä.

Lue lisää

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE