Hyppää sisältöön

Artikkeli

Tamperelaiset lentopalloseurat pitävä yhtä!

14.12.2022

Tamperelaisilla lentopalloseuroilla on suuri ilo ja kunnia yhdessä järjestää lentopallon kilpailutapahtuma vuoden 2023 European Masters Gamesissä. Suunnittelua on tehty koko vuosi 2022 ja vauhti kiihtyy kisojen lähestyessä. Pelit pelataan monelle tutussa Pirkkahallissa, kuudella kentällä, yhdistetyllä solumuovi- ja taraflexalustalla. Lajin olosuhde on erinomainen, erityisesti alustaratkaisu lämmittää.

Marko Järvenpää on Iskussa järjestelyiden keskeinen henkilö. Siviilityössä opettajana toimivalla Markolla on pitkä pelaaja- ja valmentajaura, sekä lukuisien vuosien kokemus lentopallotapahtumien taustatyöstä. Erityistä huomiota Markon johdolla on kiinnitetty peliolosuhteisiin, kuten alustaan ja otteluohjelmiin, jotta palautumiseen jää riittävästi aikaa. Markon ohjissa on luvassa toimiva ja sujuva tapahtuma.  

Tapahtuma on tavoitteena rakentaa niin, että pelejä on sopivasti, mutta kuitenkin väljyyttä, jotta osalllistujat ehtivät nauttia kesäisestä Tampereesta ja kansainvälisen tapahtuman tunnelmasta. Koko suomalaisella lentopallo- ja urheiluväellä on mahdollisuus näyttää parastaan, niin järjestelyissä, rehdissä kilpailussa kuin kansainvälisessä vuorovaikutuksessa.

Lentopallo

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE