Hyppää sisältöön

Aktiviteetit

13 kilpailupäivän aikana urheilijoilla ja turisteilla on loistava mahdollisuus kokea Tampere hyvin erilaisten aktiviteettien ja ohjelman kautta.

Luvassa on laaja valikoima retkiä, jotta kaikki osallistujat perheineen pääsevät nauttimaan Tampereen kauniista kaupungista ja myös sen ympäristöstä.

AKTIVITEETIT

Aamujumpat

Tampereen Kaupungin liikuntapalvelut herättävät kroppasi uuteen päivään! Jokainen arkiaamu on tarjolla maksuton aamujumppa klo: 9.00 Ratinan Suvannossa! Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Pvm: Arkiaamuisin klo: 9.00

Päiväristeily m/s Silver Sky Laukontorilta

Tervetuloa nauttimaan lounas laineilla tai vain rentoutumaan lasillisen ääressä kauniita järvimaisemia ihaillen. Kahden tunnin kesäisen risteilyn aikana on mahdollista nauttia maukkaasta ruuasta vaihtuvissa Pyhäjärven maisemissa. Risteilylle on mahdollista lähteä myös vain ihailemaan kaupungin maisemia järveltä käsin.

Lue lisää

Pvm: TI-LA

Iltaristeily m/s Silver Sky Laukontorilta

Nauti Pyhäjärven upeista järvimaisemista ja ravintolan monipuolisista palveluista iltaristeilyllä. Tarjolla on mm. à la carte -annoksia ja pientä suolaista, laivalla A-oikeudet.

Lue lisää

Pvm: TO-LA

Perinteiset, suomalaiset kesäolympialaiset ja herkullinen illallinen Viikinsaaressa

Saaressa osallistut suomalaisiin kesäolympialaisiin. Lajeina on perinteisiä, suomalaisia mökkilajeja, kuten saappaanheitto, mölkky, tikanheitto ja kyykkä. Eivätkö lajit ole tuttuja? Ei hätää. Näiden kisojen jälkeen voit olla todellinen mestari.

Lue lisää

Pvm: Ke 28.6. & Ti 4.7.

Tutustu Tampereen seutuun vuokra-autolla – alehintaan!

Nauti ja koe kesäinen Tampere vuokraamalla auto Europcarilta – näin saat kisareissustasi enemmän irti ja pääset siirtymään lajipaikkojen välillä sujuvammin. Lisäksi sinulla on kisojen aikana hyvä tilaisuus nähdä kaunista Tampereen seudun luontoa harju- ja järvimaisemineen autolla helposti liikkuen.

Lue lisää

Pvm: 23.6.-10.7.2023

Kisatori

Kisatori on European Masters Games osallistujien virallinen olohuone. Tule nauttimaan kisapäivän jälkeen kylmiä juomia, herkullisia ruokia sekä päivittäin vaihtuvia ohjelmia.

Lue lisää

Pvm: 27.6-8.7.2023

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle, niin saat uusimmat tiedotteet ja uutiset suoraan sähköpostiisi.

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE