Hyppää sisältöön

Artikkeli

TeiskoTriathon järjestää Triathlonin vankalla kokemuksella!

21.03.2023

TeiskoTriathlon tapahtuma 

TeiskoTriathlon tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013, jolloin kilpailuun osallistui 10, siihen erikseen kutsuttua urheilijaa. Heille kaikille ominaista oli se, että kukaan ei ollut aikaisemmin osallistunut triathlonkilpailuun. Syy kilpailun järjestämiselle olikin kilpailukokemuksen kerääminen kyseiseen lajiin. Tapahtumaa järjestämään perustettiin seura, joka luonnollisesti kantoi samaa nimeä itse tapahtuman kanssa, eli TeiskoTriathlon ry. Tuolloin ja vielä seuraavana vuonna kilpailupaikka oli Teiskon kirkon läheisyydessä, mutta suosion kasvaessa vuonna 2015 siirryttiin nykyiselle paikalle Maisansaloon. Seura on järjestänyt kilpailua vuodesta 2013 ja sen jäsenet kilpailleet ympäri maailmaa useana vuonna seuran värejä kantaen, eri tasoisissa kilpailuissa. 

European Masters Games triathlonin järjestävä seura TeiskoTriathlon on siis monia tapahtumia järjestänyt organisaatio ja takaavat laadukkaan kilpailun kaikille. 

Maisansalo tarjoaa upeat puitteet

Kilpailupaikkana Maisansalo tarjoaa upeat puitteet triathlonkilpailulle, jossa myös yleisö viihtyy. 
Maisansalo on luonnonkaunis paikka Näsijärven rannalla Tampereen pohjoisosassa, n.35km keskustasta pohjoiseen. 

Uinti tapahtuu Näsijärven Polsonlahdessa, joka on suojainen poukama, johon tuuli ei nostata aaltoja. Veden lämpötila heinäkuun alussa on vuosittain vaihdellut 19 – 23C asteen välillä, jolloin uinti on miellyttävää. 
Pyöräilyosuus ajetaan hyväpintaisilla muulta liikenteeltä suljetuilla teillä ja juoksu mielenkiintoisella puistomaisella reitillä tukijoukkojen kannustaessa vaikkapa ravintolan terassilta.

TeiskoTriathlon
Photo: Teemu Halonen

Odotamme European Masters Games kilpailuja kuin kuuta nousevaa ja toivotamme teidät kaikki tervetulleeksi Maisansaloon! 

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE