Hyppää sisältöön

EMG2023 ilmoittautuminen on auki 

European Masters Games 2023 ilmoittautuminen lajikilpailuihin on avautunut. Luethan huolellisesti säännöt & ehdot ennen kuin ilmoittaudut mukaan tapahtumaan. Osallistumismaksut nähtävillä nettisivuiltamme.

EMG2023 ilmoittautuminen on auki huhtikuun loppuun 2023. 

Lajiohjeet

Tutustuthan huolellisesti lajisi kisaoppaaseen (Sports Guide). Lajin kisaoppaasta löydät kaikki kisatapahtumaan liittyvät ikä-ja painoluokat, sekä muut yksityiskohdat kilpailuun osallistumiseen. Myös tarkan kisa-aikataulun löydät ohjeesta, jonka perusteella voit räätälöidä kisamatkasi Tampereelle. 

Kisaoppaat löydät jokaisen lajin lajikortista.

Joukkuelajit 

Joukkuelajeihin lukuunottamatta käsipalloa ja salibandya ilmoittaudutaan yksilöittäin ilmoittautumisjärjestelmän kautta. 

Arvokisatapahtumissa käsipallossa ja salibandyssa ilmoittautuminen tapahtuu joukkueittain joukkuemaksulla ilmoittautumisjärjestelmässä. Käsipallon joukkueilmoittautuminen avautuu lokakuun lopussa 2022. Joukkuemaksu vahvistetaan lähiviikkoina. 

Early bird -tarjous 

Tervetuloa suomalaisten suosikkikaupunkiin Tampereelle kesällä 2023! 

Tarjoamme  -15% osallistumismaksuista ensimmäisen kuukauden ajan.

Early Bird -tarjous on voimassa 06.11.2022.

Tampereen Frisbeeseura, eli TFS, on Tampereella aktiivisesti toimiva
frisbeegolfseura. Jäseniä seurassamme on lähes 400. Toimintaamme kuuluvat
erilaisten harjoitusten, kisojen ja muiden tapahtumien järjestäminen Tampereella ja
lähikuntien alueella.


Olemme vuosittain mukana erilaisissa tapahtumissa esittelemässä lajia ja
seuraamme. Huolehdimme lisäksi yhdessä kaupungin kanssa nykyisten ratojen
kunnossapidosta ja pyrimme edistämään uusien harrastuspaikkojen rakentamista
Tampereelle.


Tampereen Frisbeeseuran kotirata on kaudelle 2018 valmistunut upea Tampereen
Frisbeegolfkeskus. Tärkein arvomme on, että kaikki voivat liittyä seuraamme ja
nauttia lajista, ikään, sukupuoleen tai heittotaitoihin katsomatta. Autamme lajin
pariin haluavia kehittymään ja otamme myös mielellämme vanhat konkarit vastaan
tuomaan haastetta seuralaisille.


Tampereen frisbeeseura järjestää myös junioritoimintaa, joka aloitettiin todenteolla
kesällä 2022.

Kun puhumme isojen futsalturnausten järjestämisestä Suomessa, nousevat Tampere ja Ilves väkisinkin esiin. Tampereella on upea historia kansallisten ja kansainvälisten futsaltapahtumien järjestämisessä viimeisten 15 vuoden aikana. Opiskelijoiden futsalin EM-kisat 2011 olivat huikea menestys. 36 eurooppalaista yliopistojoukkuetta nauttivat viikon kestäneestä futsaljuhlasta Tampereella, jota useat meritoituneet futsalpelaajat muistelevat yhä lämmöllä. Kuurojen futsalin EM-kilpailut 2018 olivat toinen iso Tampereella järjestetty kansainvälinen futsaltapahtuma, ja nyt näyttämö on avoinna European Masters Games 2023 järjestämiselle.

EMG2023 futsaltapahtuman järjestävä seura Ilves on historian menestynein suomalainen futsalseura. Ilves FS miehet ovat voittaneet kahdeksan suomenmestaruutta, Ilves FS naiset neljä suomenmestaruutta ja myös Ilveksen juniorit ovat voittaneet tukun SM-mitaleita. Ilves on Suomifutsalin pioneeriseuroja ja on seuralle kunnia-asia päästä järjestämään EMG2023 futsaltapahtuma Tampereella. Odotamme saavamme mukaan runsaasti osallistujajoukkueita ympäri Euroopan ja haluamme päästä järjestämään inspiroivan ja lämminhenkisen futsaltapahtuman.

Tapahtumapaikkana on Kauppi Sports Center, joka on Suomen paras paikka isojen futsalturnausten järjestämiseen. 2018 valmistunut Kauppi Sports Center tarjoaa nykyaikaiset tilat ja palvelut, kolme vierekkäistä laadukasta futsalkenttää ja pääareenan, johon mahtuu 900 katsojaa. Areena toimii myös Ilves FS kotikenttänä.

Ilveksen ikonisin pelaaja on pitkäaikainen seuran kapteeni Juha-Pekka Torvinen, jonka pelinumero #18 on jäädytetty seuran toimesta. Torvinen pelasi Ilveksessä Futsal-Liigaa 15 vuotta vuodesta 2003 aina 2018 asti, toimi yhdeksän vuotta seuran kapteenina, voitti kahdeksan Suomenmestaruutta ja edusti Suomea futsalin maajoukkueessa 111 ottelun verran. Olisi upeaa päästä näkemään Torvinen jälleen kerran Ilveksen paidassa ensi kesänä EMG2023 turnauksessa yhdessä vanhojen pelikavereidensa kanssa. Se tulisi olemaan oikea futsallegendojen jälleennäkeminen Suomessa!

Ilves ylpeänä kutsuu kaikki European Masters Games 2023 osallistujat mukaan vuoden suurimpaan futsaltapahtumaan Tampereella. Olemme ylpeitä Tampereen historiasta kansainvälisten futsaltapahtumien järjestämisessä ja haluamme lisätä yhden upean ja unohtumattoman tapahtuman mukaan listalle. Kutsumme kaikki mukaan nauttimaan inspiroivista, tiukoista ja jännittävistä futsalotteluista kisojen aikana. Tervetuloa Tampereelle!

Beach Volley Tampere (BVT) on vuonna 2004 perustettu beach volleyball erikoisseura lajin harrastajien tarpeisiin. Tampereella ei vielä tuolloin ollut seuraa, joka keskittyisi beach volleyballin pelaamiseen, joten joukko innokkaita harrastajia perustivat seuran. Tämä seura on järjestänyt aktiivista toimintaa kesästä 2005 lähtien ja siitä asti Pyynikin hiekkarannan peliolosuhteita on parannettu vuosi vuodelta. Tänä päivänä olosuhteet lajin harrastamiseen ovat erinomaiset!

Suomen tämän hetken ykköspelaajiin kuuluva Santeri Sirén on ottanut ensi kosketuksensa biitsiin Pyynikin hiekkarannalla. Santeri pelasi nuorena innokkaasti Pyynikillä naisten viikkokisoissa, kunnes hänestä tuli liian hyvä, ja naiset hienovaraisesti vinkkasivat, että mitäs jos Santeri menisit miesten viikkokisoihin. Miesten viikkokisoissa Santeri kehittyi nopeasti ja varsin nuorena hän päätti keskittyä ammattimaisesti beach volleyballin pelaamiseen ja Tampereelta matka jatkui kohti kansainvälistä peliuraa.

Vuoden 2023 EMG kisat tarjoillaan beach volleyballin osalta mahtavissa Pyynikin hiekaarannan maisemissa. Rannalle pystytetään 14 kenttää ja koko beach volleyball tapahtuma voidaan järjestää samassa paikassa ilman, että tapahtumaa tarvitsee hajauttaa useampaan eri paikkaan. Hiekka on ihanan pehmeää, Pyhäjärvi aivan vieressä ja rannan kahvilapalvelut takaavat virvokkeet ja syötävät niin yleisölle kuin pelaajillekin koko päivän ajaksi.

Beach Volley Tampere toivottaa kaikki pelaajat tervetulleeksi Tampereelle pelaamaan ikimuistoista beach volleyball turnausta! Seurana teemme kaikkemme, että pelaajilla on hienot olosuhteet nauttia upeasta lajista, upeassa luonnon läheisessä pelipaikassa. Nähdään Pyynikillä heinäkuussa 2023!

Tervetuloa seuraamaan huikeaa ja hauskaa haulikkoammuntaa! Trap on lajia tuntemattomallekin helposti seurattava laji, joka tempaisee välittömästi mukaansa: kun oranssi kiekko lennähtää taivaalle, ampuja saa sen joko ammuttua rikki tai sitten ei, siinäpä se. Kun osumaputki jatkuu, paineet kasvavat – kenellä kantti riittää ja keskittyminen säilyy herpaantumatta loppuun asti?

Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa Lempäälässä haulikkoammuntaan suhtaudutaan intohimolla. Vireä seuramme järjestää toimintaa kaikille halukkaille erityisryhmiä unohtamatta. Teemme erittäin aktiivista yritysyhteistyötä, ja perustimmekin pahimpaan korona-aikaan myös yritysten oman Business Shooting Clubin, joka on kerännyt parissa vuodessa jo 150 jäsenyritystä. Meillä on hyvät suhteet sidosryhmiimme ja päättäjiin, ja haluamme hyödyntää hyvää tilannettamme tarjotaksemme entistä paremmat puitteet harrastamiselle ja kilpailemiselle.

Meillä kilpailujen seuraaminen on helppoa, sillä puitteet ovat kunnossa ja tilaa riittää. Talkooväki onnistuu aina järjestämään niin pienet kuin suuret kilpailut hyvässä hengessä, ja erityiskehuja olemme saaneet tarjoiluistamme. Hyödynnämme paikallisten yhteistyökumppaneidemme palveluja ja haluamme tarjota katsojille mieleenpainuvan elämyksen. Kilpailuja seuratessa on helppo tutustua samalla tämän ainutlaatuisen ampumaseuran toimintaan.

Pohjois-Hämeen Ampujat – rokkaavaa haulikkoammuntaa jo vuodesta 1879!

Tiesithän, että EMG2023-tapahtuma on kaikille avoin urheilufestivaali. Toivotamme tervetulleeksi kaikki harrastelijat sekä ammattilaiset. Löydä oma sarjasi täältä tai ilmoittaudu mukaan!

Osallistujat
Urheilija200€
Valmentaja / Huoltaja100€
Perheenjäsen / Tukija100€
Perheenjäsen / Tukija alle 7-vuotiasveloitukseton
Lisämaksut
Palvelumaksu (alkaen +7 vuotta)5€
Golf, Green card urheilijalle25€
Extra tervetuliaislahja (Perheenjäsenelle/tukijalle alle 7 vuotta)30€

Urheilija:

 • Oikeus osallistua kolmeen urheilulajiin  (max 3 lajia per. urheilija)
 • Oikeus oleskella kilpailualueella
 • Oikeus päästä katsomoihin
 • Oikeus osallistua oheisohjelmiin
 • Veloitukseton julkinen liikenne Tampereella
 • Tervetuliaislahja
 • Oikeus muihin etuihin ja tarjouksiin tapahtuman aikana

Valmentaja / Huoltaja:

 • Oikeus oleskella kilpailualueella
 • Oikeus päästä katsomoihin
 • Oikeus osallistua oheisohjelmiin
 • Veloitukseton julkinen liikenne Tampereella
 • Tervetuliaislahja
 • Oikeus muihin etuihin ja tarjouksiin tapahtuman aikana

Perheenjäsen / Tukija:

 • Oikeus oleskella kilpailualueella
 • Oikeus päästä katsomoihin
 • Oikeus osallistua oheisohjelmiin
 • Veloitukseton julkinen liikenne Tampereella
 • Tervetuliaislahja
 • Oikeus muihin etuihin ja tarjouksiin tapahtuman aikana

Tapahtuman virallinen ilmoittautuminen aukeaa syyskuun lopussa 2022! #masterstogether

Tampereesta tulee jälleen kansainvälisen urheilutapahtuman näyttämö, kun European Masters Games valloittaa ensi kertaa Suomen. Euroopassa jo viidettä kertaa järjestettävän tapahtuman kilpailuohjelma sisältää 29 lajia, joissa kilpaillaan aikavälillä 26.6.– 9.7.2023. 

Tapahtuma tarjoaa aikuisurheilijoille mahdollisuuden kilpailla suosikkilajeissaan ja mahdollisuuden tutustua tapahtumassa lajitovereihin. Tapahtuma on todellinen urheilufestivaali, joka korostaa ystävyyttä, intohimoa ja inspiroi kehittymään hyvinvointia edistävässä urheilyhteisössä. European Masters Games antaa mahdollisuuden menestymiseen niin harraste- kuin ammattilaistasolla. 

Tapahtumakonseptin omistaa kansainvälinen International Master Games -järjestö (IMGA*) ja tapahtuman toteutumisesta vastaa Tampereen kaupunki. 

Järjestelytoimikunnan puheenjohtajana toimii Tampereen kaupungin tapahtumajohtaja Perttu Pesä

– European Masters Games on kansainvälinen suururheilutapahtuma, joka valtaa koko Tampereen. Urheilun  lisäksi se tuo Tampereelle tuhansia turisteja nauttimaan matkailu- ja elämyspalveluista yli kahdeksi viikoksi. Tapahtumalla on mittava taloudellinen vaikutus kaupungin elinvoimaisuuteen. On hienoa, että saamme nauttia ensi vuonnakin suuresta kansainvälisestä urheilujuhlasta Tampereella, sanoo Pesä. 

Tampereelle odotetaan 7500 aikuisurheilijaa ympäri maailmaa tukijoukkoineen. Kaupunki tarjoaa ainutlaatuiset lajiolosuhteet vahvalla seurayhteistyöllä. Mukana on yli 30 tamperelaisseuraa, jotka mahdollistavat tämän suurtapahtuman kilpailujen toteutuksen ammattimaisesti monine sarja-ja ikäluokkineen. EMG:n kaikkiin urheilutapahtumiin on yleisöllä vapaapääsy. 

– Tamperelaisseurat pääsevät todella osoittamaan osaamisensa kansainvälisten kilpailujen läpiviemisessä moninaisten sarjojen ja ikäluokkien parissa. Onneksi Tampereella sykkii suuri seurasydän, jonka puolesta tämäkin järjestyy ammattimaisesti.  

Tapahtuman yksi tavoite on tuoda taloudellista tukea mukana oleville tamperelaisseuroille ja ennen kaikkea kehittää heidän lajiolosuhteitaan tapahtuman kautta. 

European Masters Games järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 Ruotsin Malmössä. Nyt viidettä kertaa järjestettävän tapahtuman suosio on kasvanut tasaisesti.

*Masters -tapahtumien kattojärjestö IMGA (The International Masters Games Association) tarjoaa hauskoja mutta tavoitteellisia kansainvälisiä urheilutapahtumia ikonisissa urheilukohteissa maailmanlaajuisesti aikuisille urheilijoille. World Masters Games, Winter World Masters Games, European Masters Games, Pan-American Masters Games ja Asia-Pacific Masters Games ovat laadukkaasti järjestettyjä urheilukilpailuja, joissa osallistujat nauttivat urheilun lisäksi kulttuurielämyksiä ympäri maailman. IMGA on Kansainvälisen olympiakomitean tunnustama voittoa tavoittelematon järjestö.

European Masers Games, Torino 2019 (C) IMGA

Tervetuloa suomalaisten suosikkikaupunkiin! Me haluamme sinut Tampereelle.

Kesällä 2023 saamme nauttia Tampereen isännöimästä urheilujuhlasta, kun viides European Master Games -tapahtuma valloittaa Suomen. Kilpailuohjelma sisältää noin 30 kesälajia parhaimpaan kesäaikaan 26.-9.7.2023. 

Master Games tarjoaa aikuisurheilijoille mahdollisuuden kilpailla suosikkilajeissaan sekä mahdollisuuden tutustua tapahtumassa samanhenkisiin lajitovereihin, unohtamatta  häkellyttäviä tapahtumakaupunkeja ympäri Euroopan. Tapahtuma on todellinen urheilufestivaali, joka korostaa ystävyyttä, intohimoa ja inspiroi kehittymään hyvinvointia edistävässä urheilyhteisössä. 

Viritä tavoitteesi kesälle 2023

Tulevaan tapahtumaan on vielä reilu vuosi aikaa, mutta me kovasti jo rakennamme elämyksellistä urheilutapahtumaa ja haluamme pitää sinut ajantasalla kaikesta mahdollisesta EMG2023 -tapahtumaan liittyen.

Tapahtuman viralliset nettisivut ovat nyt auenneet mukaan lukien sosiaalisen median kanavat. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kattavasti informaatiota ja ajantasaista tietoa tapahtumasta ja sen edistymisestä – pidäthän siis sivuston ja kanavat aktiivisessa seurannassa!

”Osoita kiinnostuksesi” -kampanja käynnistyy

Tapahtumaan voi osallistua harrasteurheilijat tai -joukkueet, tavoitteellisemmat lajiharrastajat aloittelijasta ammattilaiseen. Täyttämällä alla olevan lomakkeen, ilmoitat meille alustavasti kiinnostuksesi osallistua aikuisurheilutapahtumaan lempilajiesi pariin. Saat myös jatkossa kuulla tapahtuman käänteistä ja tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa. Huomioithan, että tapahtuman virallinen ilmoittautuminen avautuu syyskuussa 2022.

Reenattu roppa ei rapise!

Tampereella majoitut juuri sinun tarpeidesi ja toiveiden mukaisesti. Monipuoliset majoitusvaihtoehdot tarjoavat elämyksiä kaupungin sykkeessä, mutta myös rauhaisampia järvimaisemia kaupungin kupeessa tai kauempana keskustan vilinästä. Kattava Tampereen kaupungin hotellitarjonta, kantakaupungin kupeessa sijaitsevat karavaanialueet ja mökkikylät tai yksityisen sektorin kautta varattavat huoneistot takaavat jokaiselle tapahtumavieraalle mukavuudet itselleen sopivaan majoittumiseen.

On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että Tampere on erittäin suosittu lomakohde kesäaikaan ja tästä syystä myös muita kesäturisteja on takuulla vierailemassa tapahtuman aikaan kaupungissa. Tästä syystä majoituskapasiteetti on rajallinen, joten pidäthän siis huolen, että varaat majoituksesi ajoissa.

Hyödyntämällä hotellikohtaista EMG-varauskoodia tai annettua varausohjetta, saat majoituksen huokeampaan hintaan. Varauskoodin ja ohjeet löydät jokaisen hotelliesittelyn yhteydestä. 

Tarjoamme joustavia varausmahdollisuuksia majoittumiseen, joten voit huoletta varata majoituksen ja joustavasti peruuttaa tai muokata varaustasi mikäli matkasuunnitelmasi muuttuvat ennen H-hetkeä.

Liity postituslistalle!

Liity postituslistalle, niin saat uusimmat tiedotteet ja uutiset suoraan sähköpostiisi.

© European Masters Games 2023. Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto AATE